Mobila Simex- tradiţie şi rafinament

La poalele dealului Măgura, într-un decor rustic frânt din poveştile de altădată, în urmă cu 21 de ani, ia nastere Fabrica de Mobilă Simex Simleu Silvaniei.

Încă de la început, aceasta s-a bucurat de o perioadă de stabilitate şi satisfacţie care i-a facilitat dezvoltarea. Asemena unui stejar de esenţă rară, a reuşit să depăşească nu de puţin ori, impedimentele unei concurenţe acerbe, impuse de exportatorii din Italia şi Spania.

Astăzi, se mai păstrază încă gravată în lemnul masiv al pieselor de mobilier esenţa acelor vremuri apuse în care, Fabrica de Mobilă Simex Simleu Silvaniei furniza pe piaţa de profil dotări, utilaje şi materiale prime.

Deşi a avut în toată această perioadă numeroase obstacole, Directorul General al companiei, dl. Ing Cristian Bilt a întrezărit în parcursul sinuos oportunităţi inestimabile. A reuşit asadar, să repoziţioneze strategia fabricii, axându-se, dupa cum chiar acesta a afirmat, „pe mobila adevărată, mobila de lux”. De asemenea, şi-a focalizat atenţia spre piaţa estică, o piaţă încă nostalgică după rafinamentul şi distincţia mobilierului clasic.

Întrucât oportunităţile mari sunt cele care deschid larg porţile unor provocări pe măsură, extinderea exporturilor a antamat cu sine discuţia asupra necesităţii unui plan pe termen lung, care să confere sustenabilitate şi longevitate viitoarelor proiecte.

Astfel, s-a luat hotararea de a cumpăra mai multe fabrici ajunse în faliment pentru a le grupa într-o structură de marketing cu multiple domenii de activitate: cercetare, promovare, vânzări.

Actualmente, deşi contextul economic nu este unul tocmai favorabil în România, Mobila Simex (www.mobilasimex.ro) poate afirma cu tot entuziasmul că misterioasa regina antică din colecţia de lux omonimă, Cleopatra, pare să fi adus în sânul acestui grup de mobilă inspiraţia Vechiului Egipt, întrucât compania a reuşit să capteze interesul nenumăraţilor clienţi cu piese de mobilier din lemn masiv de lux nepreţuit de valoroase.

Contact:
www.mobilasimex.ro
Email: office@mobilasimex.ro
Telefon: +40754055444
Office 1: 0260/677777