Milucon.ro – Cele mai puternice pardoseli epoxidice cu o foarte mare rezistenta

pardoseala-2

Achizitionate de numerosi clienti datorita calitatii lor bazate pe rasini epoxidice sunt aceste pardoselile moderne: pardoseli epoxidice. Acestea au o aderenta ridicata pentru diferite suporturi, rezistenta chimica si solutii variate de colorare. Orice model creat din categoria acestor pardoseli epoxidice respecta garantat calitatea si durabilitatea produsului in sine prin adaugarea de rasini componente speciale, astfel incat este posibil, in functie de cerintele tehnice, ca suprafata sa capete proprietati suplimentare: rezistenta la acizi, flexibilitate etc. Desi aceste pardoseli nu asigura doar durabilitate si exploatare de lunga durata, sunt utilizate cu succes in rezolvarea unor probleme de design. In prezent exista o gama foarte mare de culori a pardoselilor epoxidice care permit clientilor interesati noi solutii creative si indraznete.

Pardoselile epoxidice de la MILUCON au caracteristici unice in comparatie cu alte tipuri de acoperiri sau invelisuri. Capacitatea lor de rezistenta este similara cu granitul, iar capacitatea abraziva este mai superioara decat in cazul marmurei, iar rezistenta la impact, de exemplu este de sapte ori mai mare decat la placile din ceramica. Pe langa toate acestea, pardoselile epoxidice sunt economice si nu necesita mult timp pentru instalare. Acest tip de pardoseli protejaza in mod fiabil suporturile din beton impotriva distrugerii, deoarece nu prezinta rosturi de dilatare si sunt perfect impermeabile.

Pardoseli epoxidice – Estetica si durabilitate combinate pentru orice tip de spatiu

Datorita impermeabilitatii si stabilitatii intrinseci a acestor pardoseli epoxidice, impotriva numeroaselor efecte agresive a unor substante chimice, sunt indispensabile in acele ateliere in care sunt utilizate diferite activitati de productie asociate cu tot felul de substante chimice. Acest lucru este valabil mai ales pentru spatiile in care este necesar un plus de rezistenta si impermeabilitate a pardoselii sau chiar de satisfacere a cerintelor estetice.

Insa nu trebuie sa credem ca aceste finisaje pot fi utilizate numai in spatiile industriale. Datorita calitatilor estetice, astfel de acoperiri pentru pardoseli sunt folosite cu succes si in locuinte, de exemplu in bucatarie, hol sau baie. Combinarea capacitatii estetice cu cea a durabilitatii si sigurantei permite utilizarea pardoselilor de la MILUCON ca o alternativa garantata si pentru marile centre comerciale, cinematografe si pentru o varietate de centre de divertisment. In astfel de locuri sunt folosite pardoseli epoxidice cu un strat mai gros deoarece se cere o rezistenta mai mare la uzura.

Pardoselile epoxidice cu o rezistenta foarte mare sunt aplicate cel mai des in depozite, unde circula numeroase utilaje si necesita acoperiri rezistente la trafic si socuri mecanice.

MILUCON – Garantia unor pardoseli epoxidice de calitate

Pardoselile epoxidice sunt cele mai cautate produse din gama serviciilor oferite de compania MILUCON. Caracteristicile tehnologice avansate ale acestor acoperiri permit, in cel mai scurt timp posibil, efectuarea unor lucrari pe suprafete mari si obtinem niste suprafete igienice si durabile. Toate lucrarile sunt executate dupa tehnologii unice inovatoare si proceduri de operare care garanteaza o acoperire moderna.

Pentru informatii contactati unul dintre consultantii Milucon.ro la numarul de telefon 0766 419 049 pentru a afla pretul materialelor si serviciile disponibile ale companiei.

MILUCON, principalul partener din domeniul constructiilor, garanteaza fiabilitatea materialelor utilizate si a lucrarilor executate. Indiferent de tipul de servicii sau echipamente, preturile sunt adecvate pietei, astfel incat beneficiati de cele mai bune executii ale celor mai complexe tipuri de lucrari sau proiecte.