Mickey Mouse si minunata lume Disney

            Venim cu o noua surpriza pentru voi, poate ca deja banuiti, ei bine este vorba despre prietenul vostru Mickey Mouse. Dupa cum bine stiti, Mickey Mouse este un soricel, pentru ca analizand numele lui, in limba engleza, mouse inseamna soarece. Mickey Mouse este un personaj ce a fost creat de catre un regizor si desenator de origine americana numit Walt Disney si a debutat in anul 1928 in filmul animat Plane Crazy, fiind imbracat cu niste pantaloni de culoare rosie, devenind astfel un simbol al cinematografiei si culturii americane. De asemenea, prietenul nostru Mickey este si protagonistul primului desen animat cu sunet, avand premierea in luna noiembrie a anului 1928. Interesant este in ciuda faptului ca lui Walt Disney, creatorul acestui personaj, in realitate ii era foarte mare teama de soareci, il va crea pe Mickey Mouse care este si protagonistul filmului. Initial, intentia lui Walt Disney era sa il numeasca Mortimer Mouse, dar s-a razgandit ramanand la numele de Mickey Mouse la sfatul sotiei sale.

            Alte personaje care sunt prezente in acest serial sunt Minnie Mouse care este iubita lui Mickey Mouse si, prin urmare, este si ea tot un soricel, Donald Duck si Daisy Duck sunt doi ratoi, o fetita si un baietel, Goofy si Pluto sunt doi caini. Serialul animat se concentreaza pe ideea rezolvarii diferitelor probleme pe care personajele noastre le intampina pe parcursul jocului. Uneori, personajele se confrunta cu diferite obstacole care ii perturba sa gaseasca vreo solutie la problema cu care se confrunta, motiv pentru care ei striga “Ooo, Toodles!” si indata vor avea posibilitatea sa utilizeze mick-unealta potrivita respectivei situatii.

            Intregul desen animat este o adevarata aventura, fiecare episod aduce noi surprize, iar copiii sunt de-a dreptul fascinati de tot ceea ce se intampla cu respectivele personaje ce apartin lumii Disney, o lume la care fara doar si poate copiii viseaza sa ajunga vreodata si ei niste super eroi. Si pentru ca ne-am gandit la nevoile celor mici, la dorinta de a fi mai aproape de personajele preferate din desenul animat intitulat Clubul lui Mickey Mouse, avem si o propunere pentru voi. Cred ca deja intuiti despre ce este vorba si anume un site de jocuri online http://www.jocuricartoon.net/jocuri-mickey-mouse/ unde joculete sunt distribuite in mod gratuit, in asa fel incat micii jucatori sa nu fie nevoie sa plateasca nimic, decat sa il acceseze.

            Speram ca v-a placut si acest articol dedicat indeosebi fanilor desenului animat Clubul lui Mickey Mouse, si va asteptam pe blogul nostru sa urmariti si alte articole ce au in vedere diverse desene animate difuzate pe Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Minimax, Boomerang si asa mai departe, si va asteptam sa veniti chiar voi cu sugestii, iar pana atunci nu ezitati sa incercati cele mai tari jocuri online!