Metoda imprimarii pe textile, pentru haine unice

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Iti doresti sa ai un tricou cu care sa iesi in evidenta, datorita originalitatii si frumusetii sale? Vrei sa ii faci un cadou deosebit unui apropiat sau unui membru al familiei? Alege un tricou sau o bluza personalizata in urma metodei de imprimare textil.

Prin imprimarea textilelor poti scrie orice mesaj care ti se pare reprezentativ atat pe un tricou, cat si pe o rochie sau pe o bluza. Poti scrie un text prin care sa arati cat de mult tii la o persoana. De exemplu, cand este ziua de nastere a iubitului sau a iubitei tale ii poti face cadou un tricou obtinut prin metoda de imprimare textil!

Nu iti face griji in ceea ce priveste calitatea, pentru ca aceste textile rezista foarte bine, sunt de cursa lunga, deoarece imprimarea se face prin metode special concepute. Exista firme care au ca obiect de activitate imprimarea textile, pe tricouri cum este la Dasscenter, ceea ce inseamna ca totul este facut la cele mai inalte standarde, astfel incat produsul final sa fie de cea mai buna calitate, iar clientii sa fie unii extrem de multumiti.imprimare tricouri, textile

Culorile folosite, variate


Nu te gandi ca ai restrictii in ceea ce priveste culorile folosite pentru imprimarea textilelor, caci ai de unde sa alegi, existand o paleta larga de nuante care pot fi folosite in scopul imprimarii. Astfel, nu numai ca poti avea un tricou original, dar va fi si unul colorat, in ton cu vara aceasta!

Nu numai culorile pot fi variate, ci si modelele alese pentru a se face imprimarea. Astfel, poti sa optezi pentru un animalut, indiferent ca este vorba despre o pisica ori despre un caine sau un iepure, dar poti sa imprimi si modele abstracte, forme geometrice, diferite mesaje, asa cum am mai spus in randurile de mai sus. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste rezistenta materialelor imprimate, pentru ca aceasta este de lunga durata, datorita materialelor de calitate care se utilizeaza. Oricum, pentru a te asigura ca iei toate masurile ca obiectul vestimentar imprimat sa arate ca nou cat mai mult timp ar fi indicat sa il speli de mana, nu la masina de spalat!

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen