Mesterumanole.ro ofera teava rotunda zincata la super preturi

Teava rotunda zincata din magazinul online mesterumanole.ro este foarte utilizata in constructii. Aceasta este utilizata in mare parte pentru a transporta gazele non agresive si a fluidelor. Pe langa aceste doua principale utilizarii, teava rotunda zincata se mai foloseste si la transportul de apa calda sau chiar rece, la transportul instalatiilor tehnologice si la transportul instalatiilor termice sau chiar a agentului termic cu o presiune mai mica de 50 de bari.

Teava rotunda zincata – de ce este cautata de toti specialistii?

Teava rotunda zincata este practic o conducta din otel careia i s-a aplicat un strat amplu de zinc. Stratul de zinc este aplicat si pe exterior si in interior, pentru a oferi o protectie sporita impotriva coroziunii.

teava rotunda zincata

Probabil cel mai mare avantaj al tevii rotunde zincate este aceasta protectie excelenta impotriva coroziunii. De asemenea, teava rotunda zincata este si testata la presiune si are si aprobare de lucru sub presiune, lucru care ajuta la instalatii, la stingatoarele de incendiu, dar si la sistemele de aer conditionat.

Constructia de garduri si de balustrade este un alt domeniu unde teava rotunda zincata este foarte folosita. Specialistii sustin ca pentru a avea o viata mult mai lunga si pentru a profita de avantajele si propietatile incredibile ale tevii rotunde zincate, aceasta nu trebuie sa fie imbinata prin sudare cu celalate elemente, ci prin infiletare.

Bineinteles ca se poate si suda, insa sudura va distruge zincul de o parte si de alta a liniei de sudura, iar acest lucru va scadea din propietatea anticoroziva pe care aceasta o are. Rugina va aparea imediat in interior, deoarece la suprafata se poate aplica un strat de vopsea cu zinc, pe cand la interior nu se poate.

Timpul petrecut prin magazine este unul important, de aceea MesteruManole a deschis un magazin online de materiale de constructii care sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a economisi timp pretios. Pe langa asta, www.mesterumanole.ro are un call center format din specialisti unde puteti primi sfaturi despre ceea ce doriti sa cumparati. Online, veti gasi toata gama de materiale de constructie si nu numai, la preturi excelente si la calitate excelenta.

Comanda online teava rotunda zincata de pe mesterumanole.ro

msteru manole

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre produsele comercializate online aici puteti apela cu incredere numarul de telefon 0741 238 406. Pentru produse de calitate apelati cu incredere la Mesteru Manole!