Medicina muncii de la Romgermed – profita de oferte

Medicina muncii de la Romgermed – oferte imbatabile

medicina muncii 1

Clinica medicala Romgermed din Bucuresti va ofera servicii complete de medicina muncii la cele mai bune preturi. Daca doriti sa beneficiati de oferte extraordinare la analizele de medicina muncii, atunci apelati cu incredere la serviciile clinicii medicale Romgermed pentru a beneficia de servicii profesioniste de cea mai buna calitate oferide de medici cu peste 20 de ani de experienta.

Serviciul de medicina muncii reprezinta specialitatea medicala care studiaza relatia intre om si munca prestata, adaptarea muncii la omul care o efectuaza si bineinteles adaptarea omului la munca.

Aria medicinei muncii este una destul de larga si vasta si inglobeaza cunostinte din toate celalalte specialitati medicale. Medicina muncii de la Romgermed se ocupa in special cu preventia, tratarea si diagnosticarea bolilor profesionale, a accidentlor de munca, dar si cu promovarea unei vieti sanatoase printre angajati.

Medicul specialist de medicina muncii de la Romgermed este in permanenta legatura directa cu angajatorul si bineinteles cu reprezentatul angajatilor de la locul de munca. Medicul specialist este obligat sa supravegheze sanatatea angajatilor respectand bazele prevederilor legale si bineinteles a riscurilor profesionale.

Ce presupune mai exact medicina muncii?

 • Adaptarea angajatului la locul de munca in conditiile in care acesta si-a schimbat locul de munca sau a revenit la munca dupa un concediu maternal.
 • Incadrarea corecta la locul de munca a angajatului
 • Control medical periodic.
 • Supravegherea si bineinteles tratarea bolilor legate de profesia angajatului
 • Reluarea sau incetarea activitatii profesionale a angajatului la locul de munca
 • Monitorizarea biologica la care angajatul este expus in cazul in care la locul de munca se emit diverse noxe sau factori climaterici ce-i pot pune in pericol sanatatea acestuie si de asemenea, se ocupa de prevenirea efectelor acestora
 • Monitorizarea si evaluarea angajatilor ce prezinta boli cronice

Angajatorul are si el anumite obligatii legate de medicina muncii. Angajatorul are obligatia de a completa urmatoarele lucruri pentru fiecare angajat in parte:

 • Fisa de solicitare pentru controlul periodic.
 • Fisa de expunere la riscuri profesionale
 • Monitorizarea starii de sanatate a personalului
 • Orice angajat care este inapt temporar va intra intr-un program de supraveghere speciala, in care medicul de medicina muncii va urmarii evolutia afectiunii depistate pana la vindecarea acestuia.
 • Medicul de medicina muncii va prezenta angajatorului un raport scris cu privire la situaÅ£ia stării de sănătate a angajaÅ£ilor în relaÅ£ie cu condiÅ£iile de muncă ÅŸi riscurile profesionale.

Despre clinica medicala Romgermed din Bucuresti

romgermed

Clinica medicala Romgermed din Bucuresti va ofera o multime de specialitati medicale precum: medicina muncii, endocrinologie, ginecologie, orl, oftalmologie, alergologie, analize complete etc. In cadrul clinicii medicale Romgermed beneficiati de servicii profesioniste oferite de medici care au o experienta de peste 20 de ani, toate oferite la preturi fara concurenta. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite puteti accesa site-ul www.clinicaromgermed.ro unde gasiti toate detaliile. De asemenea, puteti cere o oferta pentru servicii de medicina muncii apeland unul din numerele de telefon 021.311.00.75021.311.00.72 sau trimitand un email la medicina.muncii@clinicaromgermed.ro.