Masini rulate – Doresti performanta integrata intr-un contract avantajos de finantare? Leasing Automobile iti este alaturi pentru realizarea potentialului tau

Indiferent de faptul ca veniti cu masina rulata pe care o conduceti de ceva timp sau veniti pur si simplu sa achizitionati orice model disponibil in gama de masini rulate, echipa Leasing Automobile va sta mereu la dispozitie pentru a va oferi toata informatia de care aveti nevoie pentru a face alegerea cea mai corecta.

Apeland la serviciile companiei de leasing puteti fi siguri ca veti fi deserviti la cel mai inalt nivel, deoarece compania tine atat la reputatia pe care o are cat si la confortul si buna dispozitie a clientilor sai.

Leasing Automobile – Deservire la cel mai inalt nivel

O masina rulata poate arata ca noua, atata timp cat au fost respectate toate normele tehnice de exploatare, s-a efectuat la timp revizia tehnica, are un rulaj mediu, etc..

Compania specializata in vinderea, darea in leasing sau vinderea in credit a masinilor rulate va ofera o multime de oportunitati prin serviciul de schimburi auto sau buy back.

Servicii profesionale de schimburi auto – Avantaje Leasing Automobile

  • Va ofera posibilitatea de a schimba masina rulata pe care o aveti in dotare pe una noua cu mult mai buna si cu parametri cu mult mai performanti;

  • Va puteti apropia la sediul companiei indiferent de marca sau modelul masinii rulate pe care o aveti;

  • Personalul calificat al companiei va efectua expertiza masinii rulate pe care ati adus-o si va stabili ce trebuie de facut in continuare;

  • Prima dvs. optiune ar fi sa depuneti o cerere in scris si sa va alegeti orice alta masina rulata din toate cele peste 80 de masini rulate expuse in parcul auto al companiei;

  • A doua optiune ar fi sa va luati banii cash dupa ce a fost evaluata masina rulata cu care ati venit, daca nici un model expus in parcul auto nu v-a fost pe plac.

Masini rulate – intre vis si realitate

Achizitionarea unei masini fie ea si rulata poate uneori sa va dea mari batai de cap. Iar daca vorbim de achizitionarea masinii rulate intr-un targ auto, aceasta operatiune poate deveni si periculoasa, deoarece o masina rulata poate reprezenta o adevarata capcana. Chiar daca la exterior si conform descrierilor pare sa fie o masina rulata in stare ideala, va puteti pomeni in situatia in care masina are defecte tehnice, a fost anterior implicata intr-un accident rutier, sau chiar este data in cautare de politie.

De toate aceste momente tensioante si neplacute va scapa compania Leasing Automobile de indata ce ati pasit pragul uneia dintre reprezentante. Personalul calificat al companiei specializate in masini rulate va vor propune cele mai bune conditii, pe care cu greu ati putea sa le refuzati:

  • compania va ajuta sa scapati de stresul acumulat pe perioada perfectarii tuturor documentelor necesare;

  • nu veti fi dvs. nevoit sa negociati cu fiecare potential cumparator;

  • compania are grija sa efectueze atestarea calitatii masinii rulate;

  • economisiti din timpul dvs. pretios.

In momentul in care ati decis ca a venit momentul sa vindeti masina rulata pe care o aveti sau sa va procurati o masina rulata noua, atunci nu ezitati sa apelati reprezentantii companiei Leasing Automobile la numarul de telefon:

0741 41 44 88