Masaj unic la “patru maini” alaturi de doi terapeuti

masajul la “patru maini”Cum majoritatea dintre noi am inceput sa ne orientam catre acele centre spa si de infrumusetare pentru acea relaxare de care avem nevoie, cautam si cele mai unice si diferite tratamente prin masaj. Marile centre de masaj din Bucuresti, au in oferta lor o varietate de masaje care mai de care speciale si unice, pentru a ne face sa ne intoarcem la ei.

Printre cele mai interesante masaje pe care le putem intalni in astfel de centre, unul dintre acestea ne-a iesit in evidentea datorita numelui, masaj la “patru maini” si pentru modul unic prin care scapi de stresul acumulat.

Acest masaj la “patru maini” mai este intalnit si sub numele de “masaj in tandem” sau “four hands  massage” . Dupa cum probabil v-ati prins, acest masaj este facut de doi terapeuti profesionisti ce vor lucra in tandem pe toata suprafata corpului tau pentru o relaxare mult mai ampla. Mai exact, cel de-al doilea terapeut continua miscarea primului sau lucreaza in acelasi timp, prin miscari precise asupra intregului corp, acoperind cat mai mult din suprafata acestuia.

Unde poti beneficia de un astfel de masaj unic ?

Printre cele mai apreciate astfel de centre Spa, unde acest masaj la “patru maini” este practicat, se numara si Thai Spa. Thai Spa este un centru de renume datorita faptului ca personalul este unul foarte bine calificat ce detine o experienta foarte vasta din marile centre de lux, precum si experienta lor pe partea de masaj asiatic.

La Thai Spa, masajul la “patru maini” iti este facut de doi terapeuti originali chiar din Indonezia, Thailanda sau Filipine, iar experienta pe care o vei avea dupa numai o singura sendinta, va fi una unica si foarte relaxanta datorita nenumaratelor tehnici folosite de acestia.