Maraton regal

Best Broker – Broker de Asigurare este sustinator oficial al Maratonului Regal, desfasurat pe 10 mai la Bucuresti, sub patronajul Casei Regale a Romaniei. Aceasta manifestare sportiva s-a desfasurat in cadrul evenimentelor ce marcheaza Ziua Regalitatii in Romania.
Startul Maratonului Regal s-a dat in fata Palatului Elisabeta de catre Alteta Sa Regala Principele Radu Duda. Cei peste 120 de alergatori au avut de ales intre proba clasica de maraton (42 km) sau cea de semimaraton (21 km). Printre participanti s-a numarat si Ilie Rosu, romanul care a alergat 36 de maratoane in tara si in strainatate. Traseul de alergare a fost organizat in parcul Herastrau, iar sosirea si premierea au avut loc la Palatul Elisabeta. Premiile au fost decernate de Alteta Sa Regala Principesa Margareta, alaturi de Gabi Szabo si Cristian Topescu.

Compania Best Broker Broker de Asigurare se numara printre colaboratorii de incredere ai Casei Regale inca de acum 7 ani. Profesionalismul echipei Best Broker, experienta in domeniul asigurarilor si calitatea consilierii sale au fost recunoscute in 2011, prin acordarea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.
Best Broker – Broker de Asigurare ofera clientilor sai (persoane fizice sau juridice) consiliere si expertiza pentru toata gama de asigurari, avand parteneriate cu majoritatea companiilor de asigurari de pe piata.