Mall Romania surprinde cumparatorii de haine de pe internet

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Mall Romania ( www.mall-romania.com ) pregateste o mare surpriza tuturor cumparatorilor de haine din online-ul romanesc.

Cel mai mare magazin online de haine din Romania va fi prezent in www.mall-romania.com in cel mai scurt timp, de unde veti putea cumparara dintr-o gama extrem de variata.
Nu ratati reducerile de pret, discounturile si promotile de inaugurare pw www.mall-romania.com

Pentru a fi la curent cu noutatile si prmotiile desfasurate in Mall Romania trimiteti un e-mail cu subiectul info la office@mall-romania.com

—————————————-

Despre mall-romania.com

Mall-Romania reprezinta mult mai mult decat un catalog de magazine online si prezentari firme. Este primul site complex ce reuneste standuri de magazine virtuale, toate existente aici, in acelasi loc si nu doar prezentarea magazinului si link catre acesta asa cum sunt portaluri de link-uri deja existente.

Conceptul este simplu, bazat pe reguli bine definite.

Vanzatorii au propriul magazin online aici, pe un sistem de e-commerce simplu de administrat, gazduit pe serverele Mall-Romania, personalizat pe culorile siglei, unde pot afisa un numar nelimitat de produse, puternic optimizate pentru Google si celelalate motoare de cautare.

Cumparatorii vor naviga simplu deoarece arhitectura site-ului este usoara, magazinele au aceeasi structura ( amplasare meniu, cos de cumparaturi, si alte elemente ale magazinului ) – nu difera decat culorile iar de departe cel mai mare avantaj, atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori este usurinta de a cumpara: cu un singur cont creat se pot face cumparaturi din toate magazinele prezentate aici, nefiind necesara crearea unui cont pentru fiecare magazin in parte.

Mall-Romania este un proiect ce va evolua continuu, in fiecare zi echipele implicate lucreaza in beneficiul Dvs., fie ca e vorba de noi functionalitati, marketing si promovarea MALL-ului, resurse umane…etc. De aceea va recomandam sa fiti mereu conectat aici prin abonarea la feed-ul MALL-Romania sau la newsletter.

Mall-Romania reprezinta acea parte de internet unde se vinde, se cumpara, si se discuta. Locul de intalnire online intre vanzatorii din toata Romania si cumparatori.

www.mall-romania.com
Tel: 0760.300.112
E-mail: office@mall-romania.com

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen