Mai usori, mai flexibili – Nike Airmax

Nike este o companie infiintata in 1962, ce a incercat, inca de la infiintare, sa creeze un  model de pantofi sport care sa ofere celui care ii poarta mai multa rapiditate, care sa fie usori si confortabili.

Adidasii Nike Air Max au facut senzatie inca de la momentul lansarii, in 1987, datorita pernei de aer care ii face atat de usori si de confortabili. Am putea spune despre ei ca sunt unii din cei mai iubiti adidasi creati.

Noua colectie, aduce iubitorilor acestor pantofi un model total reproiectat pentru a satisface toate dorintele unui alergator modern. Modelul prezentat in 2014 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai, pentru a mari senzatia de plutire si pentru a scadea din greutate. In plus va puteti bucura de o flexibilitate crescuta si de o amortizare perfecta, fata de modelele anterioare de Nike Air Max.

Colectia de adidasi Nike Air Max 2014 va aduce o gama larga de culori si imprimeuri si va asteapta sa ii asortati la orice fel de tinuta. Shoes Avenue 88 a selectat pentru dumneavoastra peste 30 de modele de adidasi Nike Air Max din noua colectie, pe acelasi site regasiti in total  78 de modele de adidasi Air Max, pentru barbati si femei.

Air Max 90 sunt considerati a fi cei mai iubiti si profitabili adidasi creati de Nike. Versiunea lansata in 2014 pune accent pe miscarea naturala, iar fluxurile de aer circula mai bine in interiorul pernei de aer. Air Max 90 vor implini, in acest an, un sfert de secol, iar compania Nike pregateste un nou design prin care sa comemoreze varsta celor mai renumiti adidasi.

Shoes Avenue 88 pune la dispozitia iubitorilor de sport o colectie de peste 30 de modele de adidasi Nike AirMax 90, lansati in 2014.