Luna octombrie aduce 7 noi tablete si e-readere Kindle

Sezonul anual plin de lansari ale noilor gadget-uri continua cu Amazon, care a scos pe piata sapte noi modele de produse Kindle de la 1 octombrie.

Produsele, care au fost demonstrate reporterilor la evenimentul special ce a avut loc in New York, sunt actualizari si noi modele ale tabletei Kindle Fire si ale e-readerelor Kindle.

FireTablet_Family

Kindle Fire HDX: Acest model este cel mai bun din gama tabletelor Amazon Kindle Fire. Noul model 8.9 inch este mai subtire si mai rapid decat predecesorul sau. Display-ul HDX, care acum este mai clar cu cei 339 pixeli/inch, include o noua caracteristica numita “controlul dinamic al luminozitatii”. Astfel, tableta isi schimba singura nuanta display-ului in functie de conditiile de luminozitate.
O alta imbunatatire la Kindle Fire HDX este sunetul. Producatorul afirma ca noul sunet este de doua ori mai puternic decat cel al unui iPad Air impreuna cu difuzoarele Dolby. Totodata, compania a lansat aditional si o tastatura extrem de subtire care costa 60$.

Kindle Fire HD 6 si 7: Amazon a reinnoit si modelul anterior tabletei HDX, Kindle Fire HD, care acum este disponibil atat in versiunea 6 inch (99$), cat si in cea de 7 inch (139$), intr-o gama mai mare de culori. De asemenea, compania a imbunatatit si display-ul acestor modele, care acum ofera imagini mai clare.

Atat Kindle Fire HD, cat si HDX vor opera cu noul soft Fire OS 4 “Sangria”, sistemul de operare elaborat de Amazon pe Android. Fire OS 4 vine cu noi optiuni cum este Firefly, care permite utilizatorilor tabletei sa scaneze imagini si carti tiparite, precum si posibilitatea de a crea profiluri pentru membrii de familie. Noul sistem va veni o data cu noua gama de tablete, iar modelele vechi vor fi actualizate.

Fire HD pentru copii: Modele Kindle Fire HD 6 si 7 vin in editii speciale pentru copii. Amazon ofera parintilor posibilitatea returnarii produselor timp de doi ani de la data cumpararii, in cazul in care copiii le strica din neatentie. Totodata, compania a creat huse speciale din cauciuc in nuante de roz, verde si albastru, menite sa evite asemenea riscuri.
Produsele Fire HD Kids ofera si acces nelimitat la aplicatia FreeTime ce contine informatii utile pentru copii si ofera posibilitatea parintilor sa seteze limite de folosire a tabletei.
In afara de acestea, produsele au exact aceleasi caracteristici ca modelele pentru adulti.

Doua noi Kindle ebook readere: Linia de e-readere Kindle este actualizata cu noul Kindle Voyage, la pretul de 199$. Spre deosebire de tabletele Fire, ecranele cu tehnologia E-Ink a e-readerelor Kindle ofera imagini si un text identic cu cel al unui ziar.

Kindle Voyage reprezinta o noua generatie, dupa Kindle Paperwhite 3g si wi fi. Este mai subtire (7.6 mm) si include PagePress, care ofera posibilitatea cititorilor de a rasfoi pagini apasand oricare parte a e-readerului. Totodata, va fi disponibila si o noua husa ebook reader special conceputa pentru modelul Voyage.
Amazon va vinde si un nou e-reader Kindle la un pret mai mic, de 79$, care va avea un ecran E-Ink si un procesor mai rapid. Noul Kindle va fi numit simplu…”Kindle”.

Produsele vor fi dispobile in curand si in Romania pe magazinul online Kindlestore.ro, primul magazin din Romania care ofera gama completa de produse kindle.

kindlestore.ro~t_229522286