LucInvest.ro – Generam economie si conservam energie, pentru orice tip de santier

Pentru sprijinirea peretilor de cofraje, cofraje de placa si cofraje pentru stalpi, in prezent constructorii folosesc grinzi din lemn triplu stratificat promovate ca grinda lemn H20. Tripla stratificare este folosita pentru a conferi elasticitate acestui accesoriu de constructie, ce permite reutilizarea acestuia de mai multe ori fara asi perde calitatile sale initiale, fapt ce genereaza o economie esentiala in procesul de productie.

Acest produs este importat si distribuit prin LUC INVEST pe intreg teritoriul Romaniei. La fabricarea lor sunt folosite pentru lipire doar rasini naturale, ceea ce corespunde cu Normelor Europene de securitate, sunt tratate la temperaturi ridicate pentru a distruge daunatorii din lemn si sunt securizate anti-rupere capatele rotunjite si acoperite cu material plastic.

Pentru a creste viteza in lucru si a asigura o adaptare usoara la diferite grosimi de planseu toate grinzele au marcaje. Au dimensiuni standard: inaltime de 20 cm si lungime cuprinsa intre 2 si 6 m. Datorita materialului de buna calitate din care sunt confectionate grinzile sunt foarte usoare si au doar 5 kg pe metru liniar. Acest produs va reduce semnificative problemele de pe santier, iar posibilitatea de a fi reutilizat de mai multe ori reduce esential costurile.

 

Ce castigam prin utilizarea acestor grinzi lemn H20?

Utilizarea grinzilor tip H20 prezinta avantaje importante fata de solutiile obisnuite folosite in domeniul constructiilor, pe care le prezentam si le detaliem astfel:

  • Aplicarea grinzilor pentru cofraje cu o capacitate mare de rulment, reduce semnificativ cantitatea de suporturi, reducand astfel numarul de piese de asamblare si demontare a cofrajului, ceea ce duce la reducerea costurilor de santier si a timpului de munca, iar asta creste eficienta productiei ;
  • Datorita capacitatii ridicate de portare pot fi instalate in spatii foarte deschise, fara riscul aparitiei numeroaselor defecte, cum ar fi indoirea sau crapaturile ;
  • Sectiunea transversala confera stabilitate ;
  • Capetele rotunjite si din plastic ale grinzilor le apara de deteriorare in caz de lovire sau cadere de la inaltime ;
  • Gradul mare de refolosire anuleaza utilizarea altor tipuri de rigle si micsoreaza numarul de popi metalici necesari ;
  • Datorita rasinilor folosite la lipire nu sunt toxice ;
  • Fiind respectate conditiile de exploatare a materialului din care sunt produse au o durata de viata foarte mare.

Investitia in grinzile lemn H20 de la LUC INVEST genereaza economie si diminueaza semnificativ eventualele defectiuni.Ele pot fi folosite cu succes atat in sectorul industral cat si in cel privat.

 

grinda-din-lemn-stratificat2

Alegerea corecta este alegerea companiei LUC INVEST

Toate produsele si serviciile de pe LucInvest.ro asigura cele mai bune solutii la preturi avantajoase. Daca sunteti constructor, alegerea corecta pentru dumneavoastra este alegerea companiei LUC INVEST, deoarece colaborarea este benefica pentru ambele parti. Ultimele inovatii din domeniu, permit societatii LUC INVEST sa impuna pe piata de profil produse si utilaje moderne de calitate ce corespund cu succes oricarei cerinte ale cumparatorilor.

Pentru orice fel de informatie suplimentara va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@lucinvest.ro sau sa telefonati la numarul: 0745.410.817