Locuri de munca disponibile la al doilea targ dedicat exclusiv sectorului de constructii

In perioada 21-22 iunie 2012 la Pavilionul Expozitional din Constanta – Bd-ul Mamaia, Nr. 331A, va avea loc cel de-al doilea targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in constructii pot gasi de lucru in cadrul targului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea (SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonoma de Drumuri si Poduri si multe altele), locurile de munca puse la dispozitie de catre companii fiind variate, de la zidar, faiantar, dulgher, fierar-betonist pana la maistru, inginer, sef de santier.

Companiilor ce vor fi prezente in cadrul targului li se va asigura, in mod gratuit, spatiu expozitional cu posibilitatea de personalizare.

Vizitatorii targului au acces liber si beneficiaza de posibilitatea de a-si realiza un CV in format Europass si de a se inscrie pe singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de constructii, www.picas.ro, sporindu-si astfel sansele de angajare.

Targul de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii este cel de-al doilea organizat si face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente. Targurile sunt realizate in cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”.

Informatii suport

            Proiectul Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii din sectorul de constructii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii si Constructii (CMC) in parteneriat cu Sempla SRL (partener transnational din Italia) si Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 si se adreseaza somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca in constructii din 16 judete (Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Prahova, Calarasi, Brasov, Alba, Mures, Sibiu, Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Braila, Buzau, Constanta). In plus exista 4 centre regionale (Bucuresti, Brasov, Galati si Iasi) unde persoanele  pot fi sprijinite in demersurile lor de a-si gasi un loc de munca in constructii.