LexCars.ro – BMW M4 de vanzare – Din pasiune pentru automobile de lux

Eleganta unui autoturism ne cucereste pe toti: design-ul atractiv, specificatiile tehnice, calitatea materialelor si confortul conferit sunt doar cateva dintre aspectele care fac din condus o adevarata experienta placuta. LexCars.ro comercializeaza BMW M4, si diverse alte marci si asigura libertatea de alege autoturismul pe care vi-l doriti.

Portofoliul LexCars.ro include brand-uri auto consacrate si apreciate in randul iubitorilor autoturismelor de lux: Range Rover, Mercedes-Benz, BMW, Porche, Maserati.

Profesionalism si experienta

LexCars.ro este un lider in vanzarile de profil din Romania, o companie caracterizata de profesionalismul serviciilor oferite si a automobilelor pe care le pune in vanzare.

Achizitionarea unei masini este o chestiune care implica mai multe apecte pe care ar trebui sa le luati in considerare, mai ales atunci cand optati pentru cumpararea unei masini care nu este noua.

Chiar si atunci cand sunteti un cunoscator al automobilelor, sansele ca vanzatorii neautorizati sa va ascunda defecte tehnice sau estetice (inclusiv implicarea in accidente) sunt foarte mari.

Pentru a inlatura varianta cumpararii unui autoturism de lux care prezinta defecte, colaborati intotdeauna cu un profesionist, o companie autorizata, care inlesneste procesul de achizitionare si ofera garantia calitatii superioare a masinilor vandute.

Autoturisme de lux rulate din gama premium – BMW M4

Parcul auto LexCars.ro dispune de numeroase modele de masini noi si rulate, auto de lux, astfel incat oricine isi poate indeplini visul de a conduce o masina deosebita.

Mai mult, specialistii LexCars.ro va ofera posibilitatea de achizitie prin leasing financiar sau operational, finantare cu ajutorul firmelor partenere specializate (BT Leasing, BCR Leasing, UniCredit Leasing).

Masinile de lux prezentate pe website-ul LexCars.ro au specificate toate dotarile, detaliile tehnice, in timp ce consultantii sunt instruiti sa va ghideze spre modelele disponible care se muleaza preferintelor mentionate de dumneavoastra.

In cazul in care marca dorita sau modelul preferat nu se afla in stoc, puteti plasa o comanda, iar reprezentantii companiei se ocupa de cautarea modelului solicitat, verificarea si achizitionarea acestuia, precum si de transportul si livrarea la cheie a autoturismului de lux solicitat.

Servicii ireprosabile

Inca de la discutiile preliminare, veti remarca amabilitatea si disponibiliatea consultantilor LexCars.ro. Acestia va consiliaza si va chestioneaza cu privire la preferintele si nevoile pe care le aveti, cautand si gasind intotdeauna solutii adecvate.

Procesul de achizitie pentru marca si modelul BMW M4 si livrarea acestei masini ramane in sarcina reprezentantilor companiei. De la cercetare si verificare si pana la serviciile de inmatriculare si omologare, experienta achizitionarii de auto de lux prin LexCars.ro este placuta, fara timp si cheltuieli suplimentare investite.

LexCars.ro este dealer si partener autorizat pentru vanzarea de auto de lux in cele mai bune si sigure conditii, comercializand cele mai actuale modele, atat de cautate in zilele noastre. Totodata, compania ofera posibilitatea finantarii unei astfel de achizitii, prin programul de leasing auto de lux rulate, dar punand la dispozitie si programul Trade-In exclusiv pentru autoturismele disponibile in showroom-ul LexCars.ro.

Accesati website-ul companiei www.lexcars.ro pentru a va documenta si pentru a afla informatiile de care aveti nevoie.

Pentru intrebari suplimentare si pentru a transmite comanda dorita, puteti trimite un mail pe adresa: office@lexcars.ro sau luati legatura telefonic cu reprezentantii companiei:

0745.145 .250

0365.455.102