Lentilele torice, un mic ghid al acestora

In general, persoanele care au vrut sa scape de ochelari au apelat ori la operatiile cu laser ori la lentilele de contact. Vom vorbi astazi despre lentile de contact pentru astigmatism lunare ce furnizeaza o umiditate excelenta pentru ochii dvs: lentilele torice.

Din ce sunt create lentilele torice

airoptix astigmatism lentile de contact torice

Daca veti intra pe internet sa dati o simpla cautare, veti descoperi ca lentilele de contact torice sunt create dintr-un material denumit hioxifilcon A si au un continut de apa de aproximativ 55%, fata de lentilele obisnuite asta inseamna ca ochii dvs vor avea o umezeala optima, deoarece aproximativ 20% dintre lentile lasa ochii uscati ceea ce nu este bine pentru sanatatea dvs vizuala.

Va prezentam un model incredibil, AquaView Toric, acestea fiind lentile de contact pentru astigmatism special concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul zilei. Acestea sunt fabricate din hioxifilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa de 55%, face ca AquaView Toric sa fie incredibil de confortabil inca de la prima purtare. Gratie High Definition Vision, AquaView Toric garanteaza cea mai buna calitate a vederii dvs atat la distanta cat si la apropiere, prin cresterea acuitatii vederii si luminozitatea marita. Insertia lentilei este facilitata printr-o nuanta de culoare de tip albastru bleu, iar partea interioara si exterioara a cristalinului este usor de recunoscut datorita unui marcaj de ghidare.Aqua View lentile torice pentru astigmatism

Cine ar trebui sa poarte lentilele torice

In principal, aceste lentile torice au fost create cu gandul la cei ce sufera de astigmatism inca de la varste fragede. Nu conteaza astfel cati ani aveti deoarece se preteaza foarte bine atat la adolescenti cat si la adulti. Aceste lentile se recomanda a fi folosite de catre cei ce doresc un confort maxim la purtare si o viziune cat mai clara. Aveti grija ca lentilele acestea sa fie intretinute cat mai bine, folosind solutii de curatare speciale si originale, nu folositi solutii contrafacute sau cumparate de oriunde de pe internet, chiar daca pretul acestora este foarte mic. AquaView Toric sunt lentile pentru uzura de zi cu zi, de aceea este bine ca in fiecare seara sa le curatati cu atentie. Va recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen dar si in alte magazine de comert electronic. Lentilele de contact torice pot fi disponibile la cutii de 6 bucati sau la pachete mai mici de cate 3.