LEGEA ATRACTIEI – CHEIA DEZVOLTARII SPIRITUALE SEMINAR SPIRITUAL GRATUIT

Centrul Holistic de Dezvoltare Morningstar – proiect partener al Asociației de Ajutor Amurtel București – va susține pe 27 aprilie 2015 ora 19.30, la Libraria Carturesti din Piata Romana, un eveniment adresat celor interesați de conceptul filosofic Legea Atractiei si de implicatiile acestuia in viata de zi cu zi.

 

Este vorba de seminarul spiritual “LEGEA ATRACTIEI – CHEIA DEZVOLTARII SPIRITUALE”.

“Legea atractiei” este o unealta puternica care ajuta la intelegerea propriei psihologii si care poate fi folosita sa contureze viata pe care ti-o doresti. Totusi, calatoria spirituala nu inseamna atragerea bogatiei materiale si a faimei.

 

  • Stabileste-ti scopul
  • Nu lupta pentru putin – tinteste dincolo de limite
  • Renunta la frici si ai incredere in calea ta spirituala autentica

Seminarul este susținut de Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina cu experienta de aproape 20 de ani in meditatie.

Didi este  terapeut yoga și profesor de meditație, oferind consultații individuale pe tema remediilor naturale, dezvoltării personale  și managementul stresului. Este ghid spiritual de peste 13 ani și a început practica meditației în 1995.  A lucrat in mod specific cu copii sau cu tineri cu traume și depresie, dar si cu persoane suferind de cancer, facilitând călătoria acestora în depășirea diferitelor dificultăți.

Centrul Holistic de Dezvoltare Morningstar oferă cursuri pentru adulți și copii, masaj și terapii naturiste. Credem într-o abordare holistică, naturală și ecologică a stării de sănătate. În spiritul acestei idei, încurajăm remediile naturale noninvazive și organizăm cursuri pe aceste teme. Centrul se află în cartierul Bucureștii Noi, unul dintre cele mai proaspete și îngrijite cartiere, situat la nordul Bucureștiului. În apropiere de Parcul Bazilescu – zonă verde, liniștită, cu aer curat – împrejurimile deja inspiră relaxare și evadare din stresul cotidian. Spațiul este modern, utilat pentru a putea susține diferite activități: cursuri, terapii, workshop-uri, seminare, ședințe, proiecții, colocvii.

Vă invităm și vă așteptăm cu drag la evenimentul de săptămâna viitoare, dar și la celelalte activități pe care le coordonăm!

 

 

Centrul Holistic de Dezvoltare Morningstar:

 

ADRESA:
Str Almas 16, Sector 1, Bucuresti
intrarea prin str. Dunei
TELEFON:
0745.019.611

WEBSITE:
www.cursuri-morningstar.ro
https://www.facebook.com/centrul.morningstar

office@cursuri-morningstar.ro