LeasingAutomobile.ro – Schimburi auto avantajoase prin Leasing Automobile

Atunci cand vine vorba de masini rulate, acestea sunt mai greu de vandut, chiar daca preturile sunt foarte avantajoase pentru client. Cu scopul de a facilita vanzarea masinilor second hand, dealerii au introdus sistemul de vanzare- cumparare denumit buy – back, printre care si Leasing Automobile. Acest dealer autorizat ofera clientilor optiunea de schimburi auto in cele mai avantajoase conditii, astfel ca oricine poate da masina veche in schimbul uneia mai noi si mai performante.

Asadar, printr-un contract de leasing, veti putea achizitiona masina la care visati de mult timp, in cel mai scurt timp.

Despre sistemul buy-back in Romania

Chiar daca acest sistem nu este foarte raspandit la noi in tara, exista destul de multi clienti interesati, mai ales cei care nu au reusit sa vanda masina veche si doresc neaparat o alta masina.

Prin urmare, programul se extinde, iar Leasing Automobile este una dintre firmele care promoveaza schimbul auto, dat fiind ca avantajele exista de ambele parti. Cum functioneaza?

Principiul care sta la baza acestui program este foarte simplu: posesorul masinii isi poate schimba autoturismul cu unul nou sau mai nou, in functie de necesitati si buget.

Cu alte cuvinte, automobilul vechi este evaluat de catre o echipa de specialisti, iar suma rezultata reprezinta avansul pentru masina noua. Desigur, fiecare dealer are dreptul de a stabilii propriile conditii si reguli, astfel ca principiul de functionare poate sa difere de la caz la caz.

Insa, prin sistemul de schimb auto propus de Leasing Automobile, puteti intra in posesia unor masini rulate performante, aduse din Germania, dar si de pe intreg teritoriul tarii noastre.

Ce trebuie sa faceti pentru programul de schimburi auto?

In momentul in care v-ati hotarat ca vechea masina nu mai merita alte investitii si aveti nevoie de una mai buna si mai sigura, trebuie sa va duceti la un dealer autorizat ce deruleaza acest program de buy-back.

Asadar, duceti masina la firma respectiva, iar aceasta va fi supusa unei analize standard, ce consta in verificarea aspectului interior si exterior, starea tehnica, istoricul masinii, numarul de kilometri parcursi etc. In functie de rezultatele acestei evaluri, se va face o oferta de pret, pe care clientul o poate accepta sau nu.

Insa, trebuie sa nu uitati ca masinile supuse accidentelor, care au suferit modificari ale structurii de rezistenta, isi pot pierde din valoare considerabil.

LeasingAutomobile.ro – Masini pentru toate gusturile prin schimburi auto avantajoase

Leasing Automobile va asteapta cu peste 80 de modele de masini ce intra in programul de schimburi auto, toate autoturismele fiind verificate, testate si evaluate la un pret corect.

Indiferent ca doriti sa cumparati masina cu banii jos sau prin leasing, specialistii de aici va stau la dispozitie cu informatii complete si servicii propmpte. Beneficiati de profesionalism si o colaborare bazata pe incredere, astfel ca economisiti timp, bani si energie.

Pentru mai multe informatii despre acest sistem de vanzare, accesati www.leasingautomobile.ro

Date firma

Galati: office @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741 414 488

Arad: officearad @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741 414 466