Laptopul refurbished este solutia ideala pentru cine cauta calitate ridicata la un pret redus

In ultimii ani multi dintre noi am trecut de la calculatoarele de tip desktop la laptopuri. Asta pentru ca aceste device-uri sunt mai utile si mai usor de transportat. Din punctul de vedere al pretului, atat calculatoarele de birou, cat si laptopurile au cam acelasi pret, cu mentiunea ca din punctul de vedere al performantei primele au un avantaj datorita faptului ca au componente hardware mai puternice. Totusi, pentru cineva care nu isi permite un laptop nou, ce solutii exista? Avand in vedere ca pretul unui notebook performant este de peste 2000 de lei, puteti sa va orientati rapid catre produsele second hand sau laptopuri refurbished.

 

Sunt destule categorii de oameni care se confrunta cu probleme financiare si care nu isi permit sa cumpere un laptop nou. Din acest motiv, mai multe magazine online ofera posibilitatea de a cumpara un laptop refurbished. Mai exact, ce inseamna acest lucru? Este vorba despre un laptop reconstruit din componente hardware functionale, care impreuna alcatuiesc un ansamblu functional. Acestea sisteme sunt destul de performante si sunt dotate cu procesoare de calitate foarte buna, cum ar fi i3, i5 sau i7. In plus, memoria RAM este de asemenea una foarte buna, care va face din acest laptop unul care se va misca foarte bine si va rula programe pretentioase.

 

Avantajul de a cumpara un laptop refurbished este acela ca este aproape de doua ori mai ieftin. Asadar, la un pret de aproximativ 1300 de lei puteti achizitiona un sistem care intr-un magazin costa aproximativ 2000 de lei. Un alt avantaj destul de important este ca aceste magazine online ofera garantie pentru fiecare componenta hardware in parte. Concret, daca intampinati probleme cu procesorul puteti merge la garantie doar cu procesorul, care va fi reparat sau inlocuit cu altul care are aceleasi caracteristici. In concluzie, exista solutii de a cumpara un laptop chiar si pentru cei care nu au o situatie financiara buna.