Lansarea Incubatorului de Afaceri Campia Turzii

In cadrul Programului Naţional Multianual de Infiintare si Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice si de Afaceri in Romania, coordonat de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) si implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) in colaborare cu Primaria Municipiului Campia Turzii, avem placerea sa va informam despre lansarea Incubatorului de afaceri de la Campia Turzii.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc în data de 06 iunie 2012, începand cu ora 12:00, la Incubatorul de Afaceri Campia Turzii, Strada George Cosbuc, nr. 24.

Incubatorul va gazdui, pentru următorii trei ani, 24 de IMM-uri aflate in primii 2 ani de activitate. Acestea vor beneficia de birouri echipate si mobilate, sprijin financiar si servicii de consultanta. Alaturi de sprijinul logistic necesar demararii activitatii, Incubatorul oferă un mediu prielnic dezvoltarii afacerilor, prin facilitarea activitatilor de networking (dezvoltare a relatiilor de afaceri – parteneriate), a transferului de know-how (competente antereprenoriale in afaceri) si prin acordarea de sprijin in dezvoltarea de parteneriate.

In cadrul aceluiasi proiect, in cursul zilei de 05 iunie 2012 a fost inaugurat un incubator de afaceri la Dorohoi, urmand ca in 07 iunie 2012 sa fie lansat un alt incubator in Vetis, Satu Mare.

Pentru mai multe detalii: www.incubAT.ro
5 iunie 2012