La Târgul Internaţional de la Frankfurt, VOGEL&NOOT a prezentat noile tendinţe revoluţionare de pe piaţa sistemelor de încălzire

 

La Târgul Internaţional ISH, târg de construcţii civile şi industriale, instalaţii electrice şi sanitare, aer condiţionat şi ventilaţie de la Frankfurt 2011, VOGEL&NOOT a atras atenţia prin produsele sistemului de încălzire bazat pe ultimele tendinţe în tehnologia încălzirii, prezentate într-un prototip care a fost conceput special pentru combinaţia cu o pompă de căldură la joasă temperatură (mai mică de 40° C).

* Susţinem încălzirea ecologică prin energii regenerabile
VOGEL&NOOT a deschis drumuri noi în materie de încălzire „verde“ cu energii regenerabile, cum ar fi pompele de căldură şi tehnologia solară, precum şi încălzirea eficientă din punctul de vedere al resurselor în locuinţe şi spaţiile de lucru. Modul de abordare ECO al VOGEL&NOOT face ca acesta să fie opţiunea ideală atât în condiţii de temperatură scăzută, cât şi ridicată, pentru a aduce la un numitor comun obiectivele protejării mediului cu cerinţele de confort termic. În cele trei categorii: radiatoare, radiatoare design şi sisteme de încălzire prin pardoseală, VOGEL&NOOT oferă soluţii de încălzire economice, din punct de vedere al energiei, estetice şi flexibile pentru cele mai exigente cerinţe.

* Eficienţă şi confort datorită tehnologiei inovatoare
În afară de radiatoarele panou „compacte“ sau „cu ventil încorporat“ deja existente de mult pe piaţă, VOGEL&NOOT convinge instalatori şi utilizatori finali prin intermediul radiatoarelor sale cu racordare mediană T6, precum şi datorită gamei de radiatoare cu faţă plană şi pentru modernizare. Datorită acreditării europene eco-label ECO, aceste radiatoare asigură o economie minimă de energie de 8% şi o economie medie de până la 15 %, în unele cazuri valorile ajungând chiar şi până la 40 %, în comparaţie cu vechile radiatoare de fontă cu elemenţi. În plus, T6 se remarcă prin nenumăratele avantaje la proiectare şi montaj, care asigură o economie de timp şi uşurează lucrările. Tehnologia inovatoare asigură o temperatură cu până la 10% mai redusă, fără a fi afectat confortul termic. În plus, radiatoarele prevăzute cu acreditarea europeană ECO-label pot fi utilizate în mod economic şi ecologic la o temperatură cuprinsă într-o plajă mare de valori, care variază între 40°C şi 95°C, compatibile cu orice sursă de energie regenerabilă. Noutate: din acest moment toate radiatoarele cu ventil încorporat de la VOGEL&NOOT sunt echipate din fabrică cu un ventil, cu valori kv prestabilite, care asigură o echilibrare hidraulică optimă, economie de timp şi de lucru pentru instalatori şi proiectanţi, precum şi o economisire de energie de până la 6%! Deasemenea, în urma unei serii de teste independente, T6 s-a dovedit a fi lider incontestabil în materie de confort termic.

* Inovaţie dublată de experienţă şi tradiţie
Portofoliul extins de produse al mărcii VOGEL&NOOT acoperă următoarele categorii: radiatoare, sisteme de încălzire prin pardoseală şi sisteme de coşuri de fum. Performantele radiatoare panou, cu faţă plană şi pentru modernizare, radiatoarele de baie şi radiatoarele design pentru baie cu un aspect plăcut, radiatoarele design unice din „New Design Collection“, precum şi convectoarele, asigură confortul termic necesar. Sistemul de încălzire prin pardoseală FLOORTEC reprezintă prima alegere datorită soluţiilor flexibile ale sistemului. În calitate de furnizor complet, VOGEL&NOOT garantează o gamă de produse de cea mai bună calitate însoţite de servicii excepţionale.
*****
VOGEL&NOOT face parte din grupul multicontinental Rettig ICC, lider european în producţia de radiatoare. Compania reuneşte decenii de experienţă şi tradiţie cu inovaţii noi, permanente, în toate domeniile. În acest fel, VOGEL&NOOT poate lansa mereu tendinţe revoluţionare pe piaţa sistemelor de încălzire.
VOGEL&NOOT, Finimetal și Myson formează o unitate europeană puternică şi înfruntă împreună, sub acelaşi simbol, acelaşi Brand Design şi aceeaşi filosofie antreprenorială, toate provocările din domeniul instalaţiilor de încălzire.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi:
Cristina Iacobescu
Rettig SRL
031257, BucureÅŸti
str. Brânduşelor nr 66, et 2
Tel: 021.326.41.08
www.vogelundnoot.ro