KFC Romania sustine miscarea de bun gust in cadrul competitiei “Clujul pedaleaza”

Pe 29 aprilie, KFC Romania a fost alaturi de clujeni in cadrul „Clujul pedaleaza”, un eveniment destinat atat biciclistilor amatori, cat si celor cu experienta sau profesionisti.  In cadrul acestuia sunt organizate periodic competitii sportive cu scopul de a creste vizibilitatea ciclismului ca sport de masa si alternativa pentru deplasarea zilnica.

KFC Romania si-a asteptat clientii pasionati de sport si de mersul pe bicicleta  sa participe la competitia de ciclism „Clujul pedaleaza” . Peste 500 de participanti s-au inscris la maratonul de ciclism de 30 si 70km, pe traseul centrul Clujului-centrul comercial Polus Center. Competiile continua pana in data de 4 noiembrie cand se va desemna si campionul anul 2012 la ciclism.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. De atunci,  KFC a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate -“Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student, sustinerea a numeroase evenimente dedicate tinerilor- sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator – programul national “Imi place Romania curata”-.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.