KFC, Pizza Hut si PHD trimit la scoala 170 de copii

KFC, Pizza Hut si PHD au reusit sa adune anul acesta suma de 230.000 de lei prin intermediul campaniei “Doneaza un leu, cladeste viitorul meu!”, parte a programului “Vreau in clasa a noua” desfasurat de World Vision Romania.
Banii adunati anul acesta vor fi folositi pentru a ajuta 170 de copii din mediul rural sa mearga la liceu, capatand astfel sansa de a-si construi un viitor mai bun si de a deveni sprijin pentru comunitatile din care provin.
Proiectul “Vreau in clasa a noua” a devenit deja traditie pentru lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut, 2010 fiind cel de-al treilea an consecutiv in care cele doua companii au decis sa se alature programului.
Adela Simionescu, Marketing Manager World Vision Romania: “KFC si Pizza Hut au devenit partenerii nostri de nadejde in derularea programului “Vreau in clasa a noua” si de la an la an, cu sprijinul lor, am reusit sa ajutam tot mai multi copii. Daca anul trecut am reusit sa trimitem la liceu 125 de copii, anul acesta numarul de beneficiari a cresut la 170”, a declarat Adela Simionescu.
Campania “Doneaza un leu, cladeste viitorul meu!” s-a desfasurat pe intreg parcursul lunii octombrie in toate locatiile KFC, Pizza Hut si PHD din tara, unde toti cei care au dorit sa se implice au putut dona sume simbolice, fara ca gestul lor sa fie conditionat de achizitia vreunui produs.
Programul “Vreau in clasa a noua” se bucura de sustinerea unor personalitati de marca din lumea sportiva si culturala romaneasca precum: Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Liana Stanciu, George Mihaita, Daniela Nane si Calin Goia.