KFC, Pizza Hut si PHD isi premiaza fanii cu bilete la Rock The City

Incepand cu aceasta saptamana, KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery isi premiaza fanii de pe Facebook cu abonamente la unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale verii: festivalul Rock the City!

„Impreuna cu clientii nostri am construit pe Facebook o comunitate activa pentru fiecare brand Yum!, o comunitate cu care interactionam zilnic si din partea careia primim constant feedback. Ne bucuram sa-i avem alaturi atat in restaurante, cat si pe Facebook si vrem la randul nostru sa-i rasplatim de fiecare data cand avem ocazia.” declara Carmen Lupulet, Director de Marketing Yum! Brands Romania.

In perioada 28 iunie-11 iulie, KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery ofera fanilor de pe Facebook peste 50 de abonamente valabile pe intreaga durata a festivalului. Pentru a castiga biletele, fanii KFC si Pizza Hut trebuie sa raspunda corect la un set de intrebari legate de formatiile care vor veni la Rock The City. In cazul Pizza Hut Delivery, in fiecare zi va fi premiat clientul care a avut cea mai mare comanda din ziua respectiva.

Fanii KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery care vor merge la Rock the City vor avea ocazia sa asculte live formatii in premiera in Romania, nume mari pe scena rock internationala dintre care enumeram: Guns N’Roses, Machine Head, Evanescence, Soulfly, Godsmack, Within Temptation etc.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.

 

Despre Pizza  Hut

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 14 restaurante. In anul 2007 a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avand deja 9 locatii deschise (8 in Bucuresti si una in Iasi).