KFC investeste 500 000 de euro in al doilea restaurant Drive Thru din Romania

Al doilea restaurant KFC Drive Thru s-a deschis la Arad

Pe 4 mai, KFC a inagurat al doilea restaurant de tip Drive Thru din Romania. Noul restaurant este situat in Arad, are o suprafata de 390 mp si concretizeaza o investitie de aproximativ 500 000 de euro.

KFC Arad Drive Thru isi asteapta clientii cu un design modern si prietenos, acestia avand la dispozitie o sala de mese de 100 de locuri si o teresa de aproximativ 60 de locuri. Restaurantul a generat pe piata aradeana 30 de locuri de munca.

Pentru primul an de functionare, cifra de afaceri preconizata este de 960 000 de euro.

Incepand cu anul acesta, strategia de dezvoltare a KFC in Romania se axeaza in principal pe deschiderea de restaurante de tip drive thru. In prezent, KFC detine un restaurant de acest tip la Sibiu, deschis in anul 2009, si unul la Arad, deschis in cursul acestei luni.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. In prezent, KFC este unul dintre jucatorii importanti din economia romaneasca, un angajator de top si unul dintre brandurile cu o implicare constanta in comunitate. Totodata, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.