Iti doresti pentru cel mic o gradinita privata in sectorul 6? Art & Play Kindergarten este solutia

art & play kindergartenDaca si dumneavoastra va doriti pentru copil un loc unde se poate dezvolta social sis a invete lucruri noi si interesante atunci Art & Play Kindergarten este locul ideal unde copilul dumneavoastra poate beneficia de un start in viata exact cum trebuie. Acesta va beneficia de un mediu placut si vese, creat cu multa dragoste, astfel incat sa se poata dezvolta armonios de la cele mai mici varste.

De ce aleg parintii Art & Play Kindergarten?

Programa oferita de gradinita din sectorul 6 Art & Play Kindergarten este cea mai vesela si iubita programa dintre gradinitile private din Bucuresti. Pe langa faptul ca aceasta gradinita ofera spatiu ambiental modern si incantator, aceasta ii ajuta pe micuti sa isi dezvolte, prin programa oferita de educatori, anumite talente native.

Dintre cele mai importante activitați la care prichindeii vor putea lua parte, Art & Play Kindergarten le-a pregatit lecții de pictura, de dans, cursuri de gatit, cercetarea unui colt de natura si, nu in ultimul rand, cursuri de bune maniere.
Gradinita Art & Play Kindergarten este una dintre cele mai bune si complete gradinite din sectorul 6 si chiar din Bucuresti cu cea mai bogata programa. Se organizeaza clase sepciale de limbi strainie, limbi international pentru ca cei mici sa poata invata inca de la cele mai fragede varste o limba straina.

gradinita particulara bucuresti

De asemenea, gradinita Art & Play Kindergarten este una dintre cele mai complete gradinițe din București cu cea mai bogata programa care organizeaza și clase speciale de limba, pentru ca cei mici sa poata invața, inca de la cele mai fragede varste, limbi internaționale, precum engleza.
De asemenea, cu ajutorul personalului pregatit și specializat in educație, programele gradiniței din sectorul 6, Art & Play Kindergarten cuprinde domenii de invațare care vizeaza dezvoltarea psiho-socio-emoționala a copiilor, conform particularitaților de varsta, nevoi și interese ale fiecarui copil in parte. Oferiți-i celui mic cel mai bun și potrivit spațiu de invațare și joc, alaturi de serviciile oferite de gradinița din București, Art & Play Kindergarten.

Art & Play Kindergaten este o gradinița in Bucuresti inființata in anul 2014 și care prin activitatea educatorilor, iși propune obținerea performanței prin promovarea invațarii libere. Pentru inscrieri, dar și pentru mai multe detalii referitoare la programa educaționala, puteți suna la unul dintre numerele de telefon 0760.670.599;/ 0760.670.980 sau trimite un mesaj, la adresa de e-mail office@art-play.ro. Art & Play Kindergarten va așteapta și la adresa gradiniței, din Str. Drumul Valea Danului, Nr.2, Sector 6, București.