Istoria masajului tailandez si beneficiile acestuia

un tratament complet de masaj tailandezTot mai multe centre Spa au conscuta in ultimii ani o adevarate dezvoltare datorita persoanelor care doresc sa se relaxeze prin diferite tipuri de masaj si tehnici specifice oferite de terapeuti profesionisti cu experienta.

Printre cele mai cautate, regasim masajul tailandez, masaj ce imbina nenumarate stiluri asiatice ce au fost transmise de-a lungul generatiilor printre cei mai buni specialisti in domeniu. Spre deosebire de alte tipuri de masaje de relaxare, masajul tailandez foloseste puncte de presiune, regasite la nivelul intreg corpului, indinere musculara si compresie folosite in miscari line si balansate.

In masajul tailandez, nu doar mainile sunt folosite ca si in alte masaje de modelare, cat si picioarele, antebratele, coatele precum si genunchii pentru o mai buna eliminare a tensiunii accumulate. Chiar daca pare dureros, nu este, mai multe de atat, dupa numai o sedinta de masaj te vei simti mult mai relaxat, atat fizic cat si psihic, eliminand si stresul.

Printre cele mai importante beneficii fizice pe care le putem enumara daca acest masaj tailandez este facut cu rigurozitate si devine mai mult un obicei de a te relaxa, sunt urmatoarele: relaxarea musculara si cresterea flexibilitatii si mobilitatii, intesifica circulatia sangelui, tensiunea scazand, tonifica organismul si intareste articulatiile precum si cresterea imunitatii.

Unde iti poti programa o sedinta de masaj tailandez

Thai Spa, este unul din cele mai cunoscute centre spa din inima Bucurestiului, cu un personal foarte profesionist si experimentat in terapii asiatice, precum si originar din tari precum Thailanda, Indonezi sau Filipine, acolo unde masajul tailandez a luat nastere.

Profesionistii recomanda, ca pentru un tratament complet de masaj tailandez, ce va actiona la nivelul intreg corpului, sedinta de masaj sa fie de 120 minute. O alte posibilitate pe care o ai este de a alega un masaj localizat, de exemplu, specific pentru anumite dureri de spate, iar acest tratament poate dura mai putin.