IoT pentru industrie – Workshop DeviceHub.net in cadrul IEAS 2015

DeviceHub.net, startup românesc care oferă un serviciu cloud de tipul Platform as a Service (PaaS) pentru dezvoltarea de soluÈ›ii de Internetul lucrurilor va susÈ›ine în data de 11 septembrie 2015, între orele 11:30 – 12:30, la Palatul Parlamentului (sala I.C. Brătianu), workshop-ul Internetul Lucrurilor: Studii de Caz Reale È™i Aplicabilitate în Industrie.

Workshop-ul este gratuit și se adresează tuturor jucătorilor din industria echipamentelor electrice și a automatizărilor sau din domeniile conexe, integratorilor de sistem, instituțiilor publice, precum și dezvoltatorilor interesați să beneficieze de avantajele oferite de adoptarea unor soluții de Internetul lucrurilor la nivel de business sau individual.

Înscrierea la workshop-ul Internetul Lucrurilor: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate în Industrie se realizează online, prin completarea formularului disponibil aici.

Pe parcursul workshop-ului vor fi prezentate proiecte concrete de aplicații IoT din diferite industrii realizate de echipa DeviceHub.net (industria producătoare, telecom, agricultură, transport, energie regenerabilă etc.), precum și studii de caz aplicate pe specificul activității participanților în vederea actualizării modelului de business în contextul noilor oportunități oferite de Internetul lucrurilor.

Workshop-ul va avea loc în cadrul expoziției IEAS (International Electric & Automation Show), care își propune să adune cei mai importanți producători, integratori și distribuitori din domenii precum: Energie Inteligentă, Clădiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

Accesul la eveniment se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea în Palatul Parlamentului fiind E1/B3. Pentru mai multe detalii despre IEAS, vizitați website-ul oficial al evenimentului www.ieas.ro.

***
Despre DeviceHub.net

DeviceHub.net este un serviciu de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things, care permite utilizatorilor să creeze uşor servicii și proiecte bazate pe IoT. Concret, DeviceHub.net este o platformă IoT care adună date de la diferite dispozitive electronice, le sumarizează şi oferă posibilitatea de a controla în timp real, de la distanţă, echipamentele conectate la aceasta. DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware şi este special conceput pentru monitorizare inteligentă, gestionarea flotei, industria medicală, automatizarea locuinţelor, pentru producătorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.

Persoană de contact:

Mădălina Iorga
PR Executive DeviceHub.net
Email: madalina.iorga@devicehub.net
Telefon: +40786606090
Web: http://devicehub.net
Facebook: https://www.facebook.com/devicehub.net
Twitter: https://twitter.com/devicehubnet