Invitatii nunta cu fotografie

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Invitaţiile cu Fotografia mirilor sunt cel mai bun mod de a-şi exprima stilurile personale şi de identitate ca un cuplu. Acest concept a câştigat o multa popularitate printre cupluri de tineri in aceste zile. Invitatiile de nunta joacă un rol foarte important pentru o nunta.

Imaginile invitatiilor de nunta vor arăta poze cu cupluri fericite portretizand dragostea lor şi emoţiile ce le nutresc unul pentru altul. Acest lucru poate fi sub forma unei cărţi poştale, o parte cu imagini tipărite în colţul de sus sau detalii de nunta. Uneori, în funcţie de preferinţele clienţilor, acestea pot fi, de asemenea, un card de pliat cu detaliile date în carte şi imaginea imprimată pe afara. Puteţi alege chiar de la diferite mărimi, stiluri si culori.

Vorbind despre stiluri, invitatiile de nunta cu fotografie ar trebui să reproduca stilul şi tonul de la nunta ta. În cuvinte simple, ar trebui să scoată emotiile exacte dintre tine şi soţul / soţia. Asiguraţi-vă că adăugaţi data, ziua şi locul de desfăşurare cu privire la nunta, invită astfel încât oaspeţii se poata face aranjamentele necesare pentru a participa la nunta.

Multe cupluri, în general, cu greu pot gasi magazine care sa comercializeze invitații nunta cu fotografie, care poate satisface nevoile lor în mod eficient. Aceste cupluri nu e nevoie să-si faca griji, deoarece există multe resurse online, care le vor permite să navigheze pe diferite şabloane şi să trimită copii digitale. Puteţi obţine chiar şi mostra pentru a vedea o previzualizare a acestor invitatii înainte de tipărirea acestora.

invitatie personalizata

fotografie miri

Există o mulţime de beneficii cu proiectarea invitatiei cu fotografia de nunta. Aveţi posibilitatea să particularizaţi cu uşurinţă invitatia prin diferite stiluri disponibile pentru dvs. şi pot fi, de asemenea, înrămate şi afişate. În plus, acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a arata mirele sau mireasa rudelor îndepărtate, care nu au vazut încă cuplu fericit. Au posibilitatea să le măreasca şi să le utilizeze ca portrete.

În comparaţie cu invitatii de nunta tradiţională, aceste invitaţii se dovedesc a fi destul de accesibile. În funcţie de numărul de invitaţii pe care doriţi să trimiteţi, preţurile pot fi ajustate în consecinţă. Există o mulţime de site-uri web care oferă reduceri consistente pentru invitaţii în vrac.

Alegerea de invitatii de nunta fotografie poate fi foarte dificila, aşa că va trebui să planuiti bine în avans. Fa-ti timp pentru a parcurge site-ul www.cataloginvitatii.ro , deoarece multe dintre ele poate avea unele set unic de desene sau modele pentru a alege. Acest lucru, de asemenea, vă oferă o idee despre structuri diferite, desene şi modele disponibile pentru dumneavoastra. Puteţi adăuga chiar şi diferite culori şi efecte vizuale fotografiei pentru invitatia la nuntă, făcându-le mai atractive pentru invitati. Ei îşi vor aminti cu siguranta acest lucru pentru zilele ce vor urma.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen