Invata sa ai uncopil sanatos!

Invata de la specialisti cum sa cresti un copil sanatos

 

 

  • Recomandari despre nutritie pentru parinti si distractie pentru cei mici
  • Dr. Medic Pediatru Culcer Ana si psihologul Nina Micasanu

 

 

 

Bucuresti, 2 iunie 2012Asociatia Secretul Evolutiei organizeaza cea de-a zecea editie a seminarului educativ “Ïnvata sa ai un copil sanatos!” dedicat atat parintilor cat si micutilor lor, cu ocazia Zilei Copilului. Intalnirea ce ii are ca invitati pe medic Dr. Pediatru Ana Culcer si psihologul Nina Mocanasu, se va desfasura la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (sala mica), pe 2 iunie, incepand cu orele 11:00-13:00.

 

In timp ce parintii vor beneficia de sfaturi privind “Comportamentului  alimentar al copiilor“ si vor sta de vorba cu cei doi specialisti despre capcanele unei nutritii deficitare, micutii se vor bucura de 2 ore de distractie in spatiul de joaca special amenajat. Ii asteapta numeroase jocuri, concursuri cu premii si numeroase surprize.

 

Primii ani de viata sunt deosebit de importanti pentru cresterea sanatoasa a copiilor si deprinderea unor obiceiuri alimentare corecte pentru intreg parcursul vietii. De aceea, cei doi specialisti vin in sprijinul parintilor si abordeaza o serie de subiecte inspirate de cele mai frecvente intrebari ale parintilor:

 

  • Afla ce inseamna o alimentatie sanatoasa?
  • Cum influenteaza adultii comportamentul alimentar al copiilor?
  • Ce ascunde lipsa poftei de mancare?
  • Cum identifici personalitatea alimentara a micutului?
  • Care sunt efectele hranei bogata in glucide, grasimi si aditivi alimentari?

 

Totodata, parintii vor beneficia de recomandarile profesionistilor pentru a face fata unor situatii precum refuzul alimentelor, apetitul micutilor pentru joaca in timpul mesei, servirea mesei in fata televizorului si multe altele.

 

Intrarea este libera si se face pe baza unei confirmari prealabile printr-un mail la office@ingrijirireacopilului.ro care sa includa numele adultilor si varsta copiilor participanti, sau la numarul de telefon 0769.058.760.

 

Pentru mai multe detalii, puteti accesa  website-ul www.ingrijireacopilului.ro.