Invata limba spaniola in taberele internationale Mirunette

Tabere de vara Mirunette 2017
Tabere de vara Mirunette 2017

Esti parinte si te preocupa educatia copilului tau? O tabara internationala educationala in campusurile unor scoli si universitati prestigioase il va face sa constientizeze rolul educatiei la standarde inalte si ii va stimula interesul pentru studiul limbilor straine!

Esti copil si iti doresti sa traiesti o experienta unica? Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in Spania! Iti garantam o experienta educativa unica, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi.

Esti curios sa cunosti orase precum Madrid, Barcelona, Salamanca sau Tarragona ? Vino cu Mirunette in taberele din Spania. Cu siguranta vei avea multe de vazut!

Colegii prestigioase te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba spaniola. Nu rata sansa de a vizita in tabara Park Guell, Pueblo Espanol, Tibidabo Amusement Park, Tibidabo, Plaza Cataluna sau Sagrada Familia. Pasionatii de adrenalina vor fi uimiti de Port Aventura, cel mai renumit parc de distractii din Spania. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din Spania!

Pentru mai multe detalii, contacteaza Mirunette International Education!