Invata limba germana in taberele internationale Mirunette

Tabere de vara Mirunette 2017
Tabere de vara Mirunette 2017

Esti parinte si te preocupa educatia copilului tau? O tabara internationala educationala in campusurile unor scoli si universitati prestigioase il va face sa constientizeze rolul educatiei la standarde inalte si ii va stimula interesul pentru studiul limbilor straine!

Stiati ca limba germana este limba cu cei mai multi vorbitori nativi din Uniunea Europeana si a doua din Europa?

De asemenea, germana este limba oficiala in Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein, Belgia si Luxemburg si limba oficiala regionala in Italia. In intreaga Europa, aproximativ 98 milioane de oameni sunt vorbitori de limba germana!

Stapanirea limbilor straine la nivel avansat iti asigura mai multe oportunitati de ascensiune in cariera. In tabere internationale, vei invata sa te exprimi corect si fluent in limba germana, vei depasi barierele de comunicare, iti vei deschide orizonturile profesionale si vei calatori in cele mai frumoase locuri ale lumii!

Daca iti doresti o tabara de grup, te asteptam in taberele din Bad Schussenried sau Blossin. Iti garantam ca te vei distra pe cinste si iti vei face prieteni noi, pe viata!

Taberele individuale iti ofera ocazia sa vizitezi orase impresionante. Frankfurt, Berlin, Munchen, Koln, Lindenberg, Bad Duerkheim sau Vinena sunt doar cateva dintre destinatiile in care vei avea ocazia sa imbini utilul cu placutul, invatand limba germana si calatorind in acelasi timp.

Nu rata obiective turistice importante precum: Zidul Berlinului, Europa Park, Gradina Zoologica din Berlin, Castelul Neuschwanstein, Palatul Schonbrunn, parcul de distractii Prater, Catedrala Sfantului Stefan, Opera de Stat din Viena si multe altele.

Afla mai multe despre taberele de limba germana Mirunette!

Va asteptam in taberele de grup din Germania pentru a studia limba germana acolo unde este vorbita nativ! Pentru mai multe detalii, contactati specialistii Mirunette International Education!