Invata limba engleza in taberele internationale Mirunette

chelsea college

Esti parinte si te preocupa educatia copilului tau? O tabara internationala educationala in campusurile unor scoli si universitati prestigioase il va face sa constientizeze rolul educatiei la standarde inalte si ii va stimula interesul pentru studiul limbilor straine!

Stapanirea limbilor straine la nivel avansat iti asigura mai multe oportunitati de ascensiune in cariera. In tabere internationale, vei invata sa te exprimi corect si fluent in limba engleza, vei depasi barierele de comunicare, iti vei deschide orizonturile profesionale si vei calatori in cele mai frumoase locuri ale lumii!

Daca iti doresti o tabara in SUA, acum esti cu un pas mai aproape de visul tau! Miami, New York sau Los Angeles sunt doar cateva dintre destinatiile care te vor impresiona.
In taberele internationale, toate cursurile sunt sustinute de profesori calificati, vorbitori nativi de limba engleza britanica! Elevii urmeaza cele mai potrivite cursuri de limba engleza pentru nivelul de pregatire individual.

Taberele din Anglia se desfasoara la colegii renumite precum Clifton College, Queen’s College Somerset, Bradfield College, Bromsgrove School. Indiferent ce tabara alegi, distractia este garantata!

Mai mult, in taberele internationale, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, sporturile, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii in conversatii variate in limba engleza. Elevii romani leaga prietenii de neuitat cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni, avand sansa de a intelege realmente ce semnifica diversitatea culturala!

Taberele in Scotia sau Irlanda sunt fascinante. Colegiul precum Fettes din Edinburgh sau University College Dublin isi deschid portile pentru a te introduce intr-o alta lume, cu un stil de invatamant britanic diferit.

Mai multe detalii despre taberele Mirunette, poti afla aici.