Invata la cursurile de hairstyling din Bucuresti de la DallesGO cum sa coafezi ca o profesionista

Vino la cursurile de hairstyling organizate in Bucuresti de DallesGO pentru a descoperi noi tehnici pentru coafurile cu breton. Acest tip de hairstyling este din nou la moda si in acest an. Chiar daca nu este usor de intretinut, bretonul va oferi intotdeauna un aspect stylish si modern. Urmand cursurile de hairstyling vei fi capabila sa pui in practica multe lucruri si sa inveti cele mai populare si cele mai la moda stiluri de coafuri cu breton.
cursurile de hairstyling

Cateva coafuri pe care le vei invata la cursurile de hairstyling de aici

In contextul actual tunsoarea bretonului este una speciala si nu chiar atat de simplu de realizat. Avand in vedere ca bretonul poate fi atat asimetric cat si edgy, dar in acelasi timp, delicat si feminin, urmand cursul de hairstyling de la DallesGO vei invata cum trebuie sa adaptezi tipul de breton fiecare chip in parte. Geta Voinea care este profesorul indrumator de la cursurile de hairstyling din Bucuresti te va invata o multime de trucuri pe care tu sa le poti pune in practica.

Iata in continuare TOP 3 coafuri pe care la vei invata practicc la cursul de hairstyling alaturi de Geta Voinea:

  1. Coafura cu breton lung si drept – acest tip de coafura ce contine un par lung si drept, care depaseste linia sprancenelor si incadreaza foarte bine privirea este cel mai la model tip de coafura in ultima perioada. Seducator si feminin in acelasi, acest tip de coafura a fost vazut in randul modelelor de pe podium, cat si printre vedetele de seama din lume.
  2. Coafura cu breton filat – tip acesta nu a plecat niciodata din trend, fiind ales de cele mai multe ori datorita versatilitatii sale si a farmecului tineresc pe care il ofera. Indiferent de lungimea in care alegi sa il porti sau de asimetria suvitelor de par, afla ca acest stil este in continuare la moda si in 2016.
  3. Coafura cu breton Ioana d`Arc – acesta tip in stilul Ioanei d`Arc si tunsoarea scurta care il acompaniaza foarte bine a fost unul dintre cele mai neasteptate tendinte care s-au aratat la Saptamana Modei. Daca esti una dintre feministele edgy, in cautarea unui hairstyling modern si deosebit, atunci acest model de coafura nu va trece niciodata neobservat.

Cateva informatii suplimentare despre cursurile de hairstyling de la DallesGO

Lucrurile de mai sus si multe altele sunt cateva aspecte pe care le vei invata, practica si dezvolta la aceste cursuri de hairstyling, cursuri care sunt bazate in mare masura pe practica. Sub indrumarea cunoscutei Geta Voinea, vei avea la dispozitie un model pe care vei exersa tot timpul diverse tipuri de coafura.
De asemenea, tot aici vei avea posibilitatea sa faci practica intr-unul dintre saloanele Getei, acolo unde lucreaza cele mai bune echipe de hairstyling din Bucuresti.
Daca doresti sa te inscrii si tu la cursul de hairstyling din Bucuresti organizat de DallesGO, o poti face intrand pe site-ul www.dallesgo.ro sau sunand la numarul de telefon 0769.041.711. Cursul de haristyling se va desfasura pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2., in Bucuresti.