Invata engleza „all inclusive” chiar si in masina!

Pentru prima oara in Romania, aveti la dispozitie un sistem unic de invatare a limbii engleze, de tipul „all inclusive”! Cu aceasta metoda de top, la Eurocor studiul limbii engleze devine mai usor ca un joc! Invatati sa vorbiti, sa scrieti si sa cititi in cel mai usor si modern mod posibil, chiar si in masina. In plus, beneficiati si de reduceri exceptionale!

Invatati rapid engleza exersand doar cate 15 minute zilnic, chiar daca nu ati mai studiat niciodata aceasta limba! Veti avea rezultate uimitoare inca de la primele lectii! Prin sistemul unic „all inclusive”, aveti la dispozitie un program complet de studiu:

1. Caiete de curs – contin explicatii clare si numeroase exemple din viata cotidiana.
2. Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, cu experienta, care va va corecta temele si va raspunde intrebarilor dvs. prin corespondenta postala sau online.
3. Audiobookuri – cursul audio de Engleza Incepatori poate fi ascultat oricand si oriunde. Invatati rapid si comod, prin ascultare, chiar si in masina. Acum beneficiati si de o reducere substantiala de 50% pentru fiecare audiobook comandat.
4. Multimedia Plus – in spatiul online studiul devine un joc! Va relaxati cu numeroase tipuri de exercitii interactive, insotite de ilustratii atractive si inregistrari audio. Prindeti si reducerea de 50% pentru fiecare pachet de 2 lectii comandat!
5. Dictionar Memoplus – este GRATUIT pentru studentii cursului Engleza Incepatori! Exercitiile de memorare, testare si autoevaluare din aceasta aplicatie pe calculator va ajuta sa invatati fara efort noile cuvinte. Memorati rapid sau va reamintiti peste 1000 de cuvinte.
6. CD-uri inregistrate cu vorbitori nativi – pentru perfectionarea pronuntiei.
7. Carti de top in limba engleza – dictionare, compendii de gramatica, literatura calsica sau carti din care s-au nascut filme de Oscar.

In plus, la sfarsitul cursului, puteti obtine si o diploma recunoscuta in Romania si in alte peste 60 de tari!
Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro