Interfata creatorului de site-uri gratuite cu peste 1 milion de utilizatori, acum si in limba romana!

Dupa lansarea cu succes a www.ucoz.ro ce a avut loc pe data de 14 iulie a acestui an, uCoz, Creatorul de website-uri gratuite, anunta finalizarea localizarii. Astfel, toti utilizatorii vor putea beneficia si de interfata de administrare tip Control Panel in limba romana.
Odata cu finalizarea acestei etape a dezvoltarii, uCoz devine un sistem complet pentru toți utilizatorii autohtoni. Astfel, se elimina eventualele bariere lingvistice anterioare, aparute in cadrul secțiunii de administrare.
“Finalizarea procesului de localizare uCoz reprezinta un pas important pentru utilizatorii existenti dar, in special, pentru cei viitori. Faptul ca sistemul este acum tradus 100%, usureaza demersul celor care doresc sa creeze si sa administreze gratuit un website. uCoz a facilitat acest proces, oferind un sistem complet functional in limba romana, printre singurele din Romania.” a declarant Lucian AVADANI, Project Manager-ul ucoz.ro.
Crearea si administrarea de site-uri, blog-uri, forum-uri sau magazine online devine si mai accesibila de acum inainte, pentru toate persoanele vorbitoare de limba romana, care au un calculator si o conexiune la internet. Aceasta este cea de-a 8-a limba disponibila pentru Panoul de Control, alaturi de engleza, rusa, araba, maghiara, germana, spaniola si franceza.
In prezent, uCoz Servicii Web cuprinde peste 1.000.000 de site-uri active in 13 limbi, peste 120 de milioane de accesari, uptime de 99% si peste 6 ani de experienta la nivel global.

###

Despre uCoz Media
Lansat in 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. Actualmente, compania are peste 60 de angajati, 3 Birouri – Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).
In prezent, exista peste 1.000.000 de utilizatori activi, acelasi numar de site-uri, 13 limbi disponibile, peste 100 de milioane de accesari zilnice ale site-urilor din sistem.
Investitori strategici: Grupul mail.ru si DST