Instrumente pentru educatie si o viata sanatoasa

 

 

 

Conferinte sustinute de specialisti recunoscuti la nivel international

Organizatori: Trusa pentru Parinti” si “International Education Bridge”

 “Trusa pentru Parinti” si “International Education Bridge”- promotori ai unei educatii sanatoase in randul copiilor – lanseaza pe data de 01 aprilie 2011, in sala de festivitati a Colegiului National “Mihai Viteazul”, prima conferinta educationala din “Campania pentru parinti responsabili”.

  Campania isi propune sa dezvolte prin educatie relaţii armonioase parinte-copil si sa genereze atitudini benefice, atat la nivel familial, cat si la nivel civic.

 Conferinta va fi sustinuta de un specialist recunoscut la nivel international,  Psiholog  Warwick Dyer, membru al Asociatiei Psihologilor din Anglia.

  Initiativa se adreseaza atat parintilor, viitorilor parinti, cat si parintilor veterani si are ca obiectiv crearea unei legaturi intre copii si parinti pentru alegerea celei mai bune variante educative.

  Iar noi, adultii, prin puterea exemplului, ne invatam copiii ca schimbarea lumii din jur depinde de fiecare in parte, ca gesturile noastre sunt  importante atat pentru cei care le fac, cat si pentru cei care au nevoie de sprijin, ca uneori printr-un simplu  gest poti schimba un destin.

 Lansam provocarea de a va alatura acestei campanii, de a va implica activ si de a transmite mai departe faptul ca  exista “Instrumente pentru educatie si viata sanatoasa”. Pentru viitorul copiilor vostri, alaturati-va si fiti partenerii nostri in acest demers.

www.trusapentruparinti.ro

Trusa pentru Parinti si “International Education Bridge” – uniti de dragostea pentru copii, isi propun sa ajute copiii si parintii deopotriva, sa le ofere suport, incredere si puterea informatiei.

Parteneri: I.S.M.B., C.M. B.R.A.E., F.N.A.P-I.P., Colegiul National “Mihai Viteazul”.

Contact/ detalii suplimentare: Nicoleta Albert- Managing Partner

Tel: 0762.646.371/ 0720.206.636

E-mail: nicoleta@trusapentruparinti.ro