Instant Clean recomanda un dispenser de sapun pentru fiecare baie

Modern si practic dispenserul de săpun face o baie sa arate mai eleganta. Forma nu anuleaza funcţia iar camerele dozatorului sunt dimensionate dupa volumul de trafic. Matrialele din care sunt confectionale dispenserele iau in considerare esteticul, finisajele si durabilitatea.

Un distribuitor de săpun poate fi manual sau automat iar ambele variante functioneaza la fel de bine in majoritatea situatiilor.

Cu toate acestea, un distribuitor de săpun pe baza de senzor montat pe peretele unui duş nu va functiona la fel de bine decat, cu o singură excepţie; daca il aplicam pe un blat care sa protejeze partea electronica de apa.

Un dispenser manual poate functiona ani de zile fara sa produca probleme, nu necesita sursa de energie si poate fi folosit in conditii de umiditate. Dispenserele de sapun pot fi montate pe blaturi, montate pe o suprafata sau incastrate.

Săpunul utilizat in dozatoarele de săpun are două forme de bază. Forma, cea mai des utilizata este săpunul lichid obisnuit,  pe care-l intalnim în restaurante, hoteluri, centre comerciale, scoli, centre de afaceri şi în casă.

Foarte populare sunt distribuitoarele de săpun pe baza de spumă. Acestea sunt preferate pentru ca se renunta la sapun si ajuta la curatarea eficienta a mainilor.

Dispenserele de sapun pot fi reincarcabile adica se toarna sapunul lichid direct in camera dozatorului iar altele sunt pe baza de cartus, specifice unui vanzator sau producator.

Pentru domeniu sanitar exista dispensere speciale care sunt actionate cu cotul sau cu piciorul apasand pe o pedala, pentru a se evita intrarea in contact cu microbii si bacteriile. Astfel mainile se vor curata perfect fara sa fie atins distribuitorul.

Majoritatea producătorilor de dispensere de sapun utilizarea metal sau plastic în timpul construcţiei Plasticul ABS utilizat în dispenserele de săpun oferă un model economic,durabil si potrivit pentru majoritatea aplicaţiilor. Un dispenser de săpun realizat din oţel inoxidabil oferă un aspect curat şi un finisaj robust care este mai puţin probabil să se fisureze sau sa cedeze mai multor utilizari.

Asigurându-vă că există distribuitor de săpun la dispoziţie acolo unde aveti locul de munca !