INSOFT este lider la categoria Big Five, în topul companiilor IT din regiune

INSOFT Development & Consulting s-a clasat pe locul I la categoria Big Five (cu o creștere de 577%) şi pe poziţia a cincisprezecea a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală. La categoria Big Five au concurat 5 companii: 2 companii din România, 1 companie din Slovacia, 1 companie din Slovenia și una din Lituania.

Clasamentul Deloitte CE Central Europe Technology Fast 50 include companiile de tehnologie din regiune, care au înregistrat cele mai ridicate rate de creștere a veniturilor în ultimii patru ani. Pentru clasamentul anului 2015, experții Deloitte au luat în considerare și au analizat, veniturile înregistrate de companii în perioada 2011-2014.

Aflat la cea de-a șaisprezecea ediție, clasamentul Deloitte promovează cele mai dinamice 50 de companii IT din domeniul public sau privat. Big Five este o categorie distinctă a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa centrală, care include companiile care sunt prea mari din punct de vedere al veniturilor, pentru a concura pe picior de egalitate cu firmele mai mici din categoria Fast 50.

„Prezența în clasamentul Deloitte ne onorează și ne motivează să obținem aceleași rezultate bune și pe viitor. Succesul INSOFT s-a bazat pe o strategie de afaceri solidă și pe o serie de alți factori-cheie: extinderea continuă a expertizei echipei de specialiști, investiții consistente în proiecte de cercetare și dezvoltare și realizarea de noi produse”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO INSOFT Development & Consulting.

Raportul complet se poate descărca de aici: http://www2.deloitte.com/global/en/pages/about-deloitte/articles/technology-fast50-ce.html.

 

Despre INSOFT Development & Consulting 

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, piața muncii, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: European Business Awards 2015, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014, Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Red Herring Top 100 Europa, etc.

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.