INSOFT este desemnata din nou Campioana Nationala in cadrul competitiei European Business Awards 2016/2017

INSOFT Development & Consulting este nominalizata pentru a patra oara in finala premiilor internationale European Business Awards. Peste 33.000 de organizatii publice si private din 34 de tari europene au concurat in cea de-a zecea editie a competitiei anuale European Business Awards.

Pentru a patra oara, in ultimii cinci ani, INSOFT Development & Consulting a fost desemnata Campioana Nationala in cadrul competitiei European Business Awards (EBA), sponsorizate de RSM International. INSOFT Development & Consulting a intrat in elita Campioanelor Nationale participand la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifra de afaceri intre 26-150 milioane euro”.

INSOFT a fost selectata de un juriu independent, dupa o prima etapa de jurizare. Compania a fost evaluata pe baza valorilor promovate de EBA –inovatie, etica si succes si va parcurge in continuare cea de-a doua etapa a competitiei, care include si votul publicului.

„Suntem onorati ca INSOFT a fost din nou inclusa in elita companiilor de succes din Europa. Recunoasterea obtinuta la cea mai importanta competitie de business din Europa se datoreaza performantelor constante pe care le-am inregistrat in ultimii ani. Participarea la European Business Awards inseamna oportunitatea de a beneficia de o evaluare independenta a activitatii noastre si de a concura, de la egal la egal, cu cele mai importante companii din Europa”, a declarat Cristian Aciubotaritei –Director General, INSOFT Development & Consulting.

EBA reprezinta cea mai importanta competitie adresata domeniului antreprenorial si celebreaza excelenta si bunele practici din mediul de afaceri european. Competitia este sustinuta de lideri de afaceri, academicieni precum si de reprezentanti media si de politicieni din toata Europa. In urma unui proces riguros de selectie, 636 de companii europene au fost desemnate Campioane Nationale, trecand mai departe in urmatoarea etapa a competitiei.

La categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifra de afaceri intre 26-150 milioane euro” sunt recompensate companiile care demonstreaza o crestere sustenabila, rezultate financiare exceptionale, leadership si implementarea de strategii bazate pe inovare.

„Felicitari pentru compania INSOFT, care a fost selectata sa isi reprezinte tara, in calitate de  Campioana Nationala. Sunt un pilon important al comunitatii de afaceri europene si au demonstrat ca respecta principiile pe care noi le promovam –inovatie, etica si succes”, Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

In cea de-a doua etapa, juriul independent, format din lideri de afaceri din Europa, academicieni si antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Nationali si va acorda distinctia „Ruban d’Honneur”. Castigatorii vor merge automat in marea finala care se va organiza in 2017.

Despre European Business Awards

Competitia independenta este deschisa organizatiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competitie internationala de anvergura care identifica si promoveaza cele mai dinamice si mai performante afaceri bazate pe succes, inovatie si etica.

Programul European Business Awards are cateva obiective principale pe care le promoveaza in cadrul comunitatii de afaceri europene, printre care:

  • Ofera exemple la care comunitate de afaceri sa aspire;
  • Celebreaza si sustine atat succesul individual cat si pe cel al organizatiei;
  • Serveste ca platforma activa pentru dezbatere.

Sustinuti de sponsorul principal RSM International, premiile EBA au fost infiintate pentru a recunoaste si pentru a recompensa excelenta si inovatia in cadrul comunitatii europene de afaceri.

Despre INSOFT Development & Consulting

Infiintata in anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case romanesti de software care dezvolta produse inovative si integreaza sisteme complete IT&C, oferind solutii avansate, la nivel national si international, in urmatoarele domenii: educational, guvernamental, sanatate, situatii de urgenta, piata muncii, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: European IT & Software Excellence Awards 2016, Locul I la categoria speciala Big Five –Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrala, 2015, European Business Awards 2015/2016, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Din portofoliul de produse fac parte: learnIN –solutie completa de eLearning, INVALUE –solutie de gestionare a competentelor profesionale si personale ale angajatilor sau ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca; IEP –Enterprise Portal Solution; INFOSOFT –solutie pentru administrarea si distributia continutului afisat pe terminale informative; BLINK –sistem complet de management educational; INSOFT DMS –solutie completa pentru managementul documentelor; Manuale digitale INSOFT, aplicatia EduPlus.

Mai multe informatii sunt disponibile la: www.insoft-dc.ro.