INSOFT Development & Consulting – castigatoare a competitiei European IT Excellence Awards

Bucuresti, 01 iunie 2012

La prima participare la o competitie internationala, INSOFT Development & Consulting a primit din partea juriului de specialisti al European IT Excellence Awards premiul pentru Information Management Solution of the Year (Solutia de Management Informational a Anului), in cadrul categoriei proiecte guvernamentale.

 

IT Europa, lider al publicatiilor dedicate domeniului IT&C a anuntat castigatorii competitiei European IT Excellence Awards 2012 –evenimentul pan-european adresat pietei de IT si telecomunicatii.

 

INSOFT Development & Consulting a primit din partea juriului de specialisti al European IT Excellence Awards premiul pentru Information Management Solution of the Year (Solutia de Management Informational a Anului), in cadrul categoriei proiecte guvernamentale.

 

„Juratii au fost impresionati de standardele inalt calitative ale solutiei propuse de INSOFT clientilor sai, Inspectoratele Scolare Judetene din Cluj si Mures si au fost surprinsi in mod placut de rezultatele obtinute. Am primit un numar mare de solutii foarte bune, care au fost inscrise de companii din intreg spatiul european in cadrul categoriei in care a participat si INSOFT. Prin urmare, reusita lor este cu atat mai notabila” a declarat John Chapman –Director Editorial IT Europa.

 

Prin intermediul proiectului castigator s-a urmarit crearea unui instrument de lucru electronic care sa permita gestionarea resurselor implicate in formarea continua a cadrelor didactice. Astfel, a fost implementat un centru electronic de informare adresat personalului din sistemul de invatamant cat si publicului larg. In cadrul acestuia a fost facuta posibila publicarea in mod constant a informatiilor despre programele de formare continua disponibile si a ghidurilor si exemplelor de bune practici rezultate in urma participarii la aceste programe de formare.

 

Au fost inregistrate aproximativ 1.200 de scoli participante fata de estimarea initiala de 600 de scoli. De asemenea, s-a remarcat o rata crescuta de participare a profesorilor: de la estimarea initiala de 6.000 de utilizatori (cadre didactice, directori, formatori, responsabili de formare continua, inspectori scolari), s-a ajuns la aproximativ 15.000 de conturi active.

 

European IT Excellence Awards este singura competitie pan-europeana destinata recunoasterii rolului crucial pe care il au furnizorii de solutii si integratorii de sisteme informatice in crearea si implementarea produselor care sa raspunda nevoilor societatii actuale. Editia de anul acesta a atras in concurs inscrieri din 32 de tari membre ale Uniunii Europene iar pentru finala s-au calificat 49 de companii reprezentante a 17 tari.

 

„Premiul primit la Londra din partea European IT Excellence Awards ne onoreaza si in acelasi timp marcheaza inca o data succesul proiectului implementat pentru clientii nostri. Ne bucuram ca am avut ocazia sa participam in cadrul unei competitii de talia European IT Excellence si avem convingerea ca titlul primit consolideaza si recertifica reputatia si know-how-ul echipei noastre de profesionisti” a declarat Cosmin Zah, Director Executiv INSOFT Development & Consulting.

 

 

Despre IT Europa

 

IT Europa este furnizor lider pentru serviciile de Business Intelligence si analiza pietei europene de IT precum si a principalelor canale care o deservesc. Principalele sale activitati se refera la realizarea publicatiilor adresate mediului IT, cum ar fi newsletter-ul IT Europa, realizarea de rapoarte si organizarea conferintelor si evenimentelor europene adresate sectoarelor de IT si telecomunicatii. Pentru detalii suplimentare vizitati: www.iteuropa.com.

 

Despre INSOFT Development & Consulting

 

INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania din anul 2008. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind totodata unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii IT complete: learnIN –platforma de eLearning si continut educational digital, portaluri la cheie, INSOFT CRM, aplicatii informatice personalizate. Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standarde: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

 

 

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Ilinca Georgescu, Marketing Manager, INSOFT Development & Consulting

E-mail: marketing@insoft-dc.ro