INSOFT Development & Consulting a devenit partener Gold Oracle

INSOFT Development & Consulting a anuntat aderarea sa la reteaua Oracle PartnerNetwork (OPN) in calitate de Partener Gold. Nivelul Gold este primul din cadrul OPN, membrii avand posibilitatea de a accesa intreg portofoliul de produse Oracle si de a dezvolta specializari care sa le permita extinderea expertizei, cresterea nivelului de satisfactie al clientilor precum si diferentierea pe piata de profil.

 

 

In calitate de membru al retelei de parteneri Oracle, INSOFT Development & Consulting este autorizata sa comercializeze produse care au la baza tehnologia Oracle si poate accesa programele de training si calificare adresate angajatilor sai, acestea aducand valoare adaugata clientilor companiei. In afara de acestea, partenerii Oracle de nivel Gold au acces la toate resursele tehnice Oracle: forumuri, bibliografie, suport web, instructiuni si actualizari pentru produsele nou lansate.

 

“Statutul de partener Oracle Gold din cadrul Oracle Partner Network ne va ajuta în identificarea noilor oportunităţi de business, ne va permite sa folosim instrumentele Enablement 2.0 şi totodata ne va aduce noi specializari pentru Oracle si gama de produse asociate” a declarat Cristian Aciubotaritei, Chief Executive Office, INSOFT Development & Consulting. „Obiectivul nostru principal este sa identificam modalitatile optime prin care ne putem sprijini clientii in obtinerea succesului prin intermediul solutiilor pe care le dezvoltam si al serviciilor de consultanta pe care le oferim” a adaugat reprezentantul INSOFT Development & Consulting.

Viitorii nostri clienti comuni pot fi increzatori in calitatea la standarde inalte a know-how-ului si suportului pe care il oferim. Am convingerea ca INSOFT Development & Consulting va investi in dezvoltarea cunostintelor sale despre portofoliul de produse si solutii Oracle si se va specializa pe domeniile specifice Oracle” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania.

 

Datorita statutului sau Gold, INSOFT Development & Consulting poate dezvolta specializari care sa ii permita extinderea business-ului si a ariei de expertiza, cresterea nivelului de satisfactie al clientilor si diferentierea pe piata de profil. Membrii de tip Gold pot revinde produsele care au la baza tehnologia Oracle si pot deveni eligibili in vederea revanzarii aplicatiilor Oracle si solutiilor tip industry. In afara de acestea, partenerii pot apela la reprezentantii Oracle pentru consultanta si au acces la actualizarile My Oracle Support pentru toate produsele. Acestia beneficiaza de discount-uri pentru training-uri; au la dispozitie vouchere in vederea sustinerii examenelor si au cotatii preferentiale in vederea achizitiei de licente Oracle pentru utilizarea interna. Pentru mai multe informatii despre beneficiile asociate statului de partener Oracle Gold, va rugam vizitati:      http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm.

 

Despre Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized este cea mai recenta versiune a programului de parteneriat Oracle care ofera membrilor acestuia instrumentele necesare in vederea dezvoltarii, vanzarii si implementarii solutiilor Oracle. OPN Specialized pune la dispozitie resursele necesare instruirii si acordarii de suport pentru produsele si solutiile Oracle si a fost optimizata pentru intreg portofoliul Oracle, baza de parteneri si oportunitati de business. Versiunea actualizata a OPN aduce un element de noutate si anume posibilitatea de diferentiere a partenerilor prin intermediul specializarilor. Specializarile pot fi dobandite prin dezvoltarea competentelor, evolutia rezultatelor financiare, expertiza si succesul demonstrat. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: http://www.oracle.com/partners

 

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania din anul 2008. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind totodata unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii IT complete: learnIN – platforma de eLearning si continut educational digital, portaluri la cheie, INSOFT CRM, aplicatii informatice personalizate. Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standarde: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

###

 

Marci inregistrate

Oracle si Java sunt marci inregistrate ale Oracle Corporation si/ sau ale filialelor acesteia.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Ilinca Georgescu

Marketing Manager

E-mail: marketing@insoft-dc.ro