Ingrijirea spatiului verde cu ajutorul Agriaffaires

Sosirea primaverii

Primavara a ajuns, zilele frumoase revin iar dumneavoastra puteti sa incepeti sa va ocupati de gradina si gazonul dumneavoastra, pentru responsabilii municipali cu spatile verzi. Este timpul pentru a face inventarul materialelor pentru a ataca sezonul. Daca echipamentul dumneavoastra da semen de slabiciune, puteti sa cautati la rubrica material pentru spatii verzi pe site-ul Agriaffaires.

Tunderea gazonului

Cand vine vorba de tunderea gazonului, mai multe solutii sunt posibile, in functie de zona care trebuie tratata.

Masina de tuns manuala pentru suprafete mici

Daca terenul dumneavoastra nu are mai mult de 100 de metri patrati, o masina de tuns manuala este solutia ideala. In ceea ce priveste masina de tuns, sunt modele pe benzina sau electica, echipat deasemenea cu un captator de iarba tunsa.

Tunderea suprafetelor mai mari

Avand o suprafata mai mare de tuns, solutia ce mai buna este un micro tractor echipat cu cupe rotative sau cositoare. Acest tip de utilaj va permite sa lucrati rapid pe suprafete intinse, poate fi deasemenea echipat cu un captator pentru iarba tunsa.
Cositoarele au adesea punti situate intre axe, sub sofer. Este un echipament performant pentru spatiile verzi, ideal pentru terenurtile de fotbal de exemplu. Cupele rotative au un singur scop si anume pentru tunderea gazonului.

Polivalenta micro tractoarelor

Avantajul micro tractoarelor si a cupelor rotative este ca acestea pot fi in mare parte interschimbabile, micro tractoarele pot deasemnea efectua si alte tipuri de lucru, in incarcarea unei galeti sau toate tipurile de echipamente care se monteaza in trei puncte.

Gradina si plugul

Daca aveti o gradina, aratul solului poate fi o sarcina dificila, un instrument excelent pentru a face acest lucru rapid si fara efort, este sa utilizati un plug. Plugul este un instrument pentru spatiul verde sau gradina destul de versatil, el poate sapa, intoarce solul sau se poate chiar tracta la remorca. Ele sunt instrumente bune, de incredere: bine intretinute, un plug poate tine foarte mult timp. Puterea dezvoltata de plug este foarte variabila si permite sa se lucreze la lucrari destul de importante.

Oricare ar fi nevoia dumneavoastra in materie de echipamente pentru spatii verzi, exista sanse mari ca echipamnetul pe care il cautati sa fie pe Agriaffaires. Fara a numara echipamentele traditionale create pentru o nevoie specifica si vandute in diferite rubrici.