Infoturism.ro anunta parteneriatul cu Vola.ro

Cel mai mare portal de turism din Romania, Infoturism.ro, anunta parteneriatul cu cea mai importanta agentie de turism online Vola.ro.  Lunar, cel mai vizitat portal de turism romanesc este accesat de peste 500.000 de vizitatori interesati de planificarea unei vacante, acestia avand acum acces la platforma online de rezervari bilete de avion.

“Parteneriatul nostru cu Vola.ro are la baza dorinta comuna de a oferi pasionatilor de calatorii acces la informatie cat mai utila si servicii de calitate. Suntem bucurosi ca portalul nostru, cel mai vizibil din piata turistica din Romania, ofera acum vizitatorilor acces la serviciile celei mai mari agentii online de turism, Vola.ro”, a precizat Doru Marculescu, Director General Infoturism Media SRL.

Colaborarea implica o integrare a tehnologiei de cautare si rezervare Vola.ro pe site-ul Infoturism.ro, pastrand nealterate elementele portalului de turism. Clientii vor putea astfel efectua rezervari pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fara costuri suplimentare. In urma parteneriatului, Vola.ro estimeaza o crestere cu 5% a vanzarilor biletelor de avion in urmatoarele doua luni.

“Acest modul este in dezvoltare de cateva luni si consideram ca am ajuns la perfectionarea lui prin integrarea intregii experiente de pana acum. Ne asteptam ca aceasta sa fie prima colaborare ce foloseste noua platforma de afiliere whitelabel si suntem convinsi ca vom incheia parteneriate si cu alte site-uri importante din Romania”, a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Portalul Infoturism.ro reprezinta deja un nume pe piata turistica online, cu peste 100.000 oferte de vacanta si 400 de agentii de turism membre. Infoturism.ro beneficiaza de o platforma tehnologica si grafica de ultima ora, fiind cel mai vizitat portal de turism in ultimii unsprezece ani.

Beneficiile acestui parteneriat sunt multiple:
– Tracking exact al fiecarui client, pe intreaga durata a contractului;
– Statistici actualizate la secunda pentru toate comenzile din sistem;
– Partenerul poate vedea in timp real statusurile tuturor comenzilor;
– Numar de telefon dedicat in call center unde clientul este intampinat cu un mesaj personalizat;
– Program NON STOP al call center-ului, pentru a deservi nevoia clientului in mod constant;
– Consultanta specializata pentru o mai buna promovare a sistemului;
– Sistem automat de generare si trimitere pe email a statisticilor amanuntite;
– Sistem fara costuri pentru website-ul partener, usor de integrat si flexibil;
– Actualizare si optimizare permanenta a modului de servire a produselor;
– Comisioane atractive.

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania, avand o dinamica exploziva. Vola.ro deserveste persoane fizice sau companii cu servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, pachete de vacanta, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car.

Infoturism Media SRL este specializata in servicii turistice oferite prin intermediul internetului punand la dispozitia utilizatorilor cea mai cuprinzatoare baza de date cu oferte turistice
de la majoritatea agentiilor de turism din Romania prin site-ul www.infoturism.ro si cea mai variata colectie de unitati de cazare, obiective turistice si sarbatori traditionale din tara prin site-ul www.infopensiuni.ro .

Pentru mai multe informatii puteti contacta:
Monica Anghelovici
Specialist PR si Comunicare www.infoturism.ro
Telefon: 0747.244.042 / 0213.169.427
Email: monica.anghelovici@infoturism.ro