Informatii utile despre pistoane si piese originale de motocicleta

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Un piston este folosit pentru functionarea in conditii optime a motoarelor motocicletelor, deci si a celor care sunt fabricate pentru practicantii de enduro. Pistonul are un rol deosebit de important pentru buna functionare a motorului vehiculului pe doua roti.

Un astfel de piston ktm poate sa fie fabricat de producatori precum Suzuki, Peugeot, Cagiva Polaris, Derbi, nume de rezonanta in domeniu, firme care produc piese de calitate, pistoane pe care le poti cumpara cu incredere, pentru ca sunt de cursa lunga.

Firmele care produc astfel de pistoane au vechime de zeci de ani in domeniu si aloca o multime de bani pentru a imbunatati tehnicile de fabricatie, pentru ca produsele lor sa fie de calitate exceptionala.

Un piston ktm contribuie la rezistenta motorului, are un rol important, este o piesa indispensabila motocicletei. In afara faptului ca ajuta motocicleta sa aiba performante notabile, pistonul mai are o intrebuintare, si anume aceea de a diminua zgomotul. Stim cu totii cat de neplacut poate sa fie zgomotul pe care il produce o motocicleta, neplact mai ales pentru ceilalti participanti la trafic, nu pentru proprietarul motorului. Starea tehnica a acestei componente poate fi verificata urmarind indicatiile din cartea tehnica a vehiculului.

Aceste piese pot fi montate de catre un moociclist care se pricepe la mecanica. In caz contrar, sunt recomandate serviciile unui mecanic, pentru ca acesta se pricepe cel mai bine.

Un astfel de piston are pretul cuprins intre 300 si 700 de lei

Piesa, fiind una foarte importanta pentru motocicleta, are si un pret pe masura. Se stabileste in functie de marca, dar si de performantele ale, de calitatea materialelor din care este facut. Ceea ce trebuie mentionat este ca banii pe care ii poti plati pentru un asemenea piston sunt cuprinsi undeva intre 300 si 800 de lei.

O astfel de piesa destinata motocicletei tale o poti cumpara de la magazinele online, este foarte usor de gasit si de comandat. Trebuie insa sa fii sigur de model, pentru ca mai apoi sa nu fie nevoie sa returnezi comanda. Unii vor recomanda Unimotors pentru achizitia de piston KTM, altii alte magazine, toate acestea depinzand in mare masura de parerile celor care au achizitionat deja asemenea piesa de motocicleta. Aveti grija asadar de unde le cumparati si mare atentie la detalii si calitate!

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen