Indreptarea dintilor fara sarme

Dintii strambi pot fi o problema majora pentru sanatatea dumneavoastra, nu doar din punctul de vedere al esteticii dentare.

clinica ortodontie smile factory

Dintii nealiniati corect pot cauza probleme de pronuntie, de masticatie. Riscul aparitiei cariilor este mult mai mare in momentul in care suferiti de anomalii dentare.

Dintii inghesuiti, care ies din linia normala a arcadei afecteaza pana si modul in care o persoana zambeste sau vorbeste. Aceste anomalii dentare duc catre o igienizare bucala incorecta, ce duce catre afectiuni dentare.

Dintii inghesuiti sau departati pot creea disconfort sau dureri. Toate aceste probleme trebuie reglate de un medic ortodont. Tratamentul ortodontic va ajuta sa recapatati un zambet plin de incredere.

Daca pana acum erati nevoiti sa purtati aparate dentare cu sarma, care erau totusi neplacute, acum puteti opta pentru un aparat dentar invizibil. Avantajul aparatului dentar transparent este ca nu se vede, iar dintii se aliniaza perfect in timpul tratamentului.

Acum nu mai sunteti nevoiti sa va ascundeti zambetul pana la sfarsitul tratamentului ortodontic. Va puteti indrepta dintii, in timp ce zambiti. Aparatul dentar invizibil va permite sa rezolvati problemele dentare, dar in acelasi timp va ofera posibilitatea sa va simtiti in largul dumneavoastra inca de la inceputul tratamentului.

Invisalign este un nou concept in Romania, fiind un sir de aparate dentare transparente, mobile si eficiente. Viata dumneavoastra sociala nu este afectata pentru ca acest aparat dentar nu se vede. Invisalign este usor de curatat si de purtat, incat nu o sa simtiti ca il aveti. Partea buna a lucrurilor este ca Invisalign indreapta dintii si remediaza malpozitia dintilor.

“Dupa ce te-ai spalat pe dinti, il pui la loc si tratamentul merge inainte, fara a fi obligat sa vii la cabinet pentru acest lucru”, explica dr. dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont