Inchirieri auto in Arad: Ce beneficii ai incluse in pret daca inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Inchirieri auto in Arad: Ce beneficii ai incluse in pret daca inchiriezi o masina de la Promotor Rent a CarAradul se numara printre orasele de la noi din tara care nu duc lipsa de turisti. Cea mai are parte a acestora ajung aici cu avionul sau cu trenul, iar pentru restul calatoriei aleg din ce in ce mai des sa apeleze la servicii de inchirieri auto. Ofertele sunt bogate, iar pentru majoritatea turistilor a devenit din ce in ce mai convenabil sa aleaga sa inchirieze o masina in loc sa foloseasca taxiuri sau alte forme de transport public.

Iata cateva dintre motivele pentru care inchirierile auto sunt tot mai populare in Arad.

O modalitate de a te misca mult mai usor in Arad

Fiind considerat unul dintre cele mai mari centre economice din regiune inca din secolul al XIX-lea, Aradul se numara printre orasele care atrag constant un numar mare de turisti. In acelasi timp, in Arad exista un aeroport international si orasul este considerat a fi un nod feroviar important. Cu toate acestea, odata ajuns aici, daca vrei vizitezi imprejurimile orasului sau sa vezi o alta localitate din apropiere, lucrurile se complica. Cu siguranta, in situatiile de acest fel, cel mai bine este sa ai in posesie o masina.

Din acest motiv si pentru ca este mai confortabil decat alegand orice varianta de transport public, serviciile de inchirieri auto in Arad au devenit tot mai cautate. Totodata, cei care aleg sa inchirieze o masina au avantajul ca pot pleca la orice ora si in orice directie, pot face oricate opriri isi doresc si isi pot modifica de oricate ori vor itinerariul.

Taxe platite si accesorii gratuite

In plus, atunci cand inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car, scapi de grija oricaror altor cheltuieli pe care le-ar prespune masina. Toate taxele sunt deja platite, asigurarea RCA, asigurarea full Casco si rovinieta sunt incluse in pret. Mai mult decat atat, unele masini au incluse in pret si un set de accesorii, cum ar fi sistemul de navigare GPS cu harti actualizate in 2017 sau scaunul pentru copil.

Pentru a se asigura ca toti clientii sai se bucura de o experienta inedita de vacanta si beneficiaza din plin de serviciul de inchirieri auto, Promotor Rent a Car nu impune o limita de kilometri care pot fi parcursi fara a evita taxe suplimentare. Nu este perceputa nici taxa in cazul anularii rezervarii, iar pentru situatiile in care aveti nevoie de asistenta, personalul Promotor Rent a Car este pregatit sa va vina in ajutor 24/7.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen