Incepe „Seara de Carte” Get Inspired

Bucuresti, 7 septembrie 2011: Joi, 8 septembrie 2011, incepând cu orele 18:30 va avea loc prima editie a proiectului „Seara de Carte” Get Inspired la Centrul Seeds for Happiness. Proiectul presupune organizarea a doua evenimente lunar, in cadrul carora  vor avea loc discutii libere pe o tema dinainte stabilita, vor fi prezentate carti care au legatura cu tema, se vor organiza concursuri si se va incuraja interactiunea dintre participanti.

Temele evenimentelor vor tine de domeniul spiritualitatii si al dezvoltarii personale. Proiectul isi propune ca discutiile sa fie uneori sustinute si de invitati speciali, precum autori, psihologi/pshihoterapeuti, antrenori personali (life coach) In diverse tehnici (NLP etc.) si maestri In diverse forme de vindecare holistica.

“Seara de Carte” Get Inspired se doreste a fi un loc cald si primitor, in care oamenii sa se cunoasca, sa comunice si sa se (re)descopere. “Vreau sa intelegeti ca eu nu vreau sa impun nimic acestor intâlniri si sa intelegeti ca “Seara de carte” este doar un mediu prietenos unde fiecare va putea sa creasca si sa se faca cunoscut grupului prin ce are el de oferit, din autenticitate si prezenta. Voi sunteti “Seara de Carte”, mentioneaza Vlad Doroican, coordonatorul acestui proiect.

Participarea in cadrul “Serii de Carte” Get Inspired se va face pe baza de donatie, fiecare contribuind cu o suma la alegere, pe care considera/dispune sa o investeasca. Desfasurarea proiectului va fi sustinuta si cu ajutorul partenerilor Centrul Seeds for Happinees, Editura Herald si Totul din Intreg.

Mai multe detalii despre “Seara de Carte” Get Inspired puteti afla accesând site-ul http://getinspired.tv/searadecarte/ sau intrând pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/#!/SearaDeCarte.

Prin urmare, daca va simtiti inspirati sa participati la acest eveniment, va asteptam cu bratele deschise joi, 8 septembrie 2011, incepând cu orele 18:30 la Centrul Seeds for Happiness.

 

Cu drag,

Echipa Get Inspired

 

Pentru detalii contactati:

Vlad Doroican
Coordonator “Seara de carte Get Inspired” – Calatoria ta interioara
vlad.doroican@getinspired.tv
0735 565 140