Incepand din toamna, 3 studenti vor urma gratuit cursurile artcademy® fashion business school

artcademy® fashion business school anunta inceperea perioadei de inscriere pentru cea de-a doua serie a cursurilor dedicate industriei de moda din Romania. Astfel, in perioada 13 iunie – 28 septembrie toti cei interesati de scoala de fashion management se pot inscrie pentru anul academic 2012 – 2013. Incepand cu aceasta toamna, primii 3 absolventi cu rezultatele cele mai bune vor primi inapoi taxa de participare. Rambursarea se va face la un an de la absolvire.

Programul reprezinta primul semn al consolidarii industriei modei, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu. O data cu noua serie, primilor 3 cursanti clasati in functie de rezultatele obtinute pe parcursul orelor de studiu, li se vor rambursa integral costurile de inscriere si sustinere ale scolii.

„Anul trecut lansam un nou concept de studii superioare pentru industria de moda din Romania. In curand vom avea prima promotie de absolventi artcademy®, pioneri ai programului pe piata locala, dispusi sa investeasca bani si timp pentru a-si dezvolta acele abilitati care transforma moda din pasiune intr-o afacere de succes. Stim ca programele de dezvoltare personala si profesionala necesita efort sustinut, astfel ca ne-am gandit sa venim cu o completare la nivel de motivare: primii 3 studenti clasati in urma evaluarilor finale vor fi rasplatiti pentru timpul si efortul depus si vor primi inapoi taxa de inscriere.” declara Radu Dan Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS.

Cursurile artcademy® sunt organizate impreuna cu L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris). Programul sesiunilor de invatare este in fiecare weekend, de vineri pana duminica (vineri 17:00 – 21:00 iar sambata si duminica 09:00 – 18:00), cu predare in limba engleza. In acelasi timp, toti cei interesati de mecanismele unui business de moda au posibilitatea de a alege cursurile pe care sa le urmeze si de a se inscrie numai la cursurile respective, fara a fi nevoiti sa frecventeze intreg programul È™colii.

Pretul integral al scolii este 5.000 euro + TVA, iar participarea la un curs de weekend costa 290 euro + TVA.

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la office@artcademy.ro sau la numerele de telefon: 021-252.51.82/83/84. De asemenea, va asteptam si pe www.artcademy.ro,  www.facebook.com/artcademy  sau pe grupul nostru LinkedIn – artcademy fashion business school.