Incaltaminte de dama realizata din piele la voda si de calitate

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

pantofi dama piele pentru orice sezonEste prea bine cunoscut faptul ca in general femeile sunt innebunite dupa cele mai diferite si in trend modele de pantofi dama piele pentru orice sezon. Colectiile acestora parca nu sunt niciodata complete, pe cat posibil, adaugand cate o noua pereche ce le atrage atentia si care nu o detin inca.

Ca si un sfat, in ceea ce priveste acest shopping de incaltaminte de dama, intr-un prim rand, trebuie sa ti cont de calitate si mai apoi de design. Vei dori ca ineditele modele de pantofi dama piele pe care le vei introduce in colectia ta sa reziste in timp si sa fie din cele mai confortabile perechi pe care le achizitionezi. De aici si importanta fiecarui detaliu in parte, a materialelor, atentie acordate fiecarei imbinari si lipituri, a micilor accesorii ce infrumuseteaza modelul si asa mai departe.

De multe ori, multe dintre femei nu acorda importanta acestui lucru si se trezesc dupa un timp ca vor trebui sa-si inlocuiasca acele perechi inedite de pantofi dama piele de care s-au indragostit. Calitatea unei astfel de perechi va trebui intotdeauna sa fie pe primul plan.

Ce buget alocam noilor perechi de pantofi in trend

Faptul ca orice femei isi doreste o colectie completa este cert, asa cum am mentionat si mai sus, insa multe dintre acestea gandesc ca nu isi vor permite o astfel de minunatie. Diferitele modele de pantofi dama piele de calitate si in trend nu inseamna si un produs scump. Putem regasi mai peste tot, daca cautam cu atentie, acele magazine specializate ce ne pot oferi astfel de perechi de incaltaminte de calitate superioara la cele mai bune preturi.

Desigur, sunt si acele mari branduri de renume international unde vei intalni acele perechi de pantofi dama piele extravagante la preturi destul de mari, insa nu brandul este cel din urma ce iti dicteaza stilul. Alegand cu incredere si modele de la cele mai putin cunoscute nume, dar mult apreciate, vei putea sa-ti creezi acea colectie de mult dorita.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen